onsdag 25. desember 2019

Topp 10 navn

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Et stort utvalg av topper i mange ulike modeller, finn din favoritt nå! Dette er en liste over populære navn. Sofie er et gresk navn som betyr visdom. Hakk i hæl følger Jackson på guttsiden, med ytterligere tre navn som begynner på J på topp ti: Jacob, Jayden og Jack.


Emma også populært i Norge På andreplass på jentelisten gjenkjenner vi Emma, som også er på topp -listen her hjemme.

Er helt herlig stas. Hvilke navn tror dere kommer til å værepå topp om 5- år? Spør en småbarnsmor i vårt forum Dinbaby. Sikkert en haug med kreative huer. Han forteller at det ofte går det 1år mellom to navnetopper.


Eldstejenta har navn på topp , men det valgte vi flere år før hun ble født (hvis jeg noen gang fikk jente). Allikevel er det ingen i nærheten eller i bhg som heter det. Skal også nevnes at hun har dobbelnavn da.

Minstejenta har ikke et uvanlig navn , men ligger ikke på topp 10. Her har du full oversikt over navnetoppen de siste årene. Det er år siden sist gang vi hadde to navn på topp som aldri hadde vært på førsteplass før. Heisann min søstern har fått en Dattern.


Den gang var det Linnea og Lucas som var på topp , sier Utne. Fem nye jentenavn kom inn på topp 1listen. Det var Cleo, Adele, Penny, Mila og Hedda. Cleo endte høyest med en 83. Anna, Mariam, Mira, Tindra og Hedvig gikk ut av topp 100.


Alicia er ny på topp listen og stiger helt fra 21. Eneste navn ut av topp var fjorårets rakett Saga. Faktisk kunne man enkelt laget en topp -liste med bare tøffe navn fra muskeltiden. Ingen er bedre til å finne på tøffe navn enn amerikanerne, og i muskelbilverdenen florerer det med barske navn.


Møt de mest innflytelsesrike faraoene, som setter sitt preg på verdenshistorien den dag i dag. Liste over Norges høyeste fjell. Vi setter stor pris på om du gir tilbakemelding om du oppdager feil eller mangler på disse listene.


Her kan du se topp resultater i alle klasser for menn.

Hold telefonen i landskapsmodus, for å se tabellen. Du kan også scrolle tabellen til høyre og venstre for å se alle kolonnene. Her er Oslos topp mest populære hundenavn for valper. Topp jente -og guttenavn. Mange lar seg inspirere av Astrid Lindgren- eller Disney-universet når de skal gi valpen et navn.


I Frankrike er Oslo det nest mest populære hundenavnet. Her ligger våre topp ti-attraksjoner som perler på en snor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg