tirsdag 10. april 2018

Øyhopping kroatia

Bredt utvalg av båter. Kroatia er et fantastisk land å seile i. Stort utvalg av båter. Morsomt cruise ved kysten eller på åpent hav. Velg mellom mange forskjellige reisemål her!

Her kan du nyte deilig, lokal mat og vin fra områdets vingårder. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Noen er vanskelige å komme seg til,. På de fantastiske øyene i Adriaterhavet skal vi nyte deilig ferie og bade i asurblått og krystallklart hav, kose oss med god mat, besøke små sjarmerende landsbyer, nyte herlig, lokal vin og senke skuldrene i godt selskap. Planen var å kjøre oppover kysten og drive øyhopping videre til en ny kroatisk øy ved navn Dugi Otok, (et besøk jeg allerede har skrevet om på bloggen tidligere). Skjærgården i Adriaterhavet byr på krystallklart vann, byer med livlig natteliv for de som ønsker det, og stille bukter og vakre solnedganger for en roligere ferie.


Kast loss fra fastlandet.

Salte sjøba deilige skalldyr og vakker natur venter! Underveis nyter du sjølivet i komfortabel lugar, med badestopp og late dager på soldekk. Båten legger til kai tidlig ettermiddag og ligger i havn natten over. I havnene finner du restauranter med lokale spesialiteter, og m. Turen i dag skulle egentlig gå sørover til øya Mljet med overnatting ved en liten by på øya. Reis på øyhopping i Hellas.


Vi er eksperter på Hellas, og i sommer kan du reise på et skikkelig eventyr med oss – øyhopping blant de greske øyer! Det er en enestående måte å oppleve mye på én og samme reise, og du kommer garantert hjem med mange gode minner. Reisen starter og slutter i verdensarvbyen Dubrovnik. Vi utforsker øyene Mljet, Hvar og Korčula.


Etter å ha syklet gjennom historiske kystbyer og frodige landskap lokker det med et avkjølende bad i det asurblåe havet. Mange helårsruter, de fleste sommerruter går til oktober. Bli med på øyhopping – med egen båt og sykler – til de fantastiske øyene utenfor Split. Vi bor på båten og ankrer opp hver dag i ny, idyllisk havn.


Dra på øyhopping med sykkelen og opplev sjarmerende landsbyer og grønne enger i lite trafikkerte områder. Stari Grad er oppført på verdensarv listen. Nevnte Istria er et paradis om du tar sykkelen fatt, og på øyer som Korcula, Rab og Hvar er det også gode stier for syklisten.

Den kroatiske kysten er et paradis for deg som vil ha en aktiv ferie ved havet. Turkist vann som frister enhver, mat som vil ta deg med på en kulinarisk reise, gamle byer og historisk arkitektur som imponerer, og ikke minst det at du får alt dette til veldig rimelige priser. Husk leiebil til ferien! Produksjonen er derimot liten grunnet små arealer, og derfor er vinene lite kjent utenfor landet, legger han til.


Ekspertens tips til gresk øyhopping – Øyhopping er en utrolig morsom reiseform! Hun har besøkt forskjellige øyer og steder i Hellas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg