onsdag 4. april 2018

Aleris gynekolog trondheim

Reserver ditt Hotell i Trondheim online. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Nedenfor kan du lese mer om ulike problemstillinger som våre gynekologer kan hjelpe deg med. Gynekolog i Trondheim.


Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling, både på vegne av det offentlige og til private pasienter.

Direkte til legespesialist! Anbefalte gynekologer i Trondheim. Aleris Sykehus og Røntgen Solsiden Trondheim. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste gynekolog finner du her. Leter du etter etter gynekolog i Trondheim ? Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.

Du får time raskt og uten henvisning. Du har i nå en basis-oppføring. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Med en full-oppføring får du markedsført deg selv mye bedre mot både fastleger, pasienter og andre målgrupper. Kontaktinfo, kart, ansatte, kvalifikasjoner, omtaler.


Innherredsveien 7D. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte. Har i det siste slitt med blødninger etter samleie og ønsker derfor å foreta en gynekologisk undersøkelse for å sjekke om det er noe som ikke er i orden. Er det noen som har en go kvinnelig gynekolog å anbefale i Trondheim ? Har hørt at det er ei på Heimdal som skal være bra men har ikke noe na.


Timebestilling for privatkunder Velg en av tjenestene under. Gjør et smart valg av klinikk! Søker du etter gynekolog ? Dersom du søker etter en gynekolog , har vi en moderne klinikk midt i Trondheim Sentrum. Her kan du få gynekologisk helsesjekk og hjelp til ulike gynekologiske problemstillinger.


Vi har også sykepleier. Urologi Trondheim Første offentlige 1 avtalehjemmel i urologi i Helse Midt Norge RHF. Urologiklinikken AS holder til i moderne og funksjonelle lokaler i Brattørkaia 1 2.

Finn priser, ventetider og les anmeldelser. Endre informasjonen. Jeg er utdannet lege fra universitetet i Bergen og Trondheim. Vil du vite mer om meg og min faglige bakgrunn kan du lese videre her.


Volvat Stokkan ligger sentralt i Trondheim sentrum med kort vei fra togstasjon, hurtigbåtkai og bussterminal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg