tirsdag 17. april 2018

Styrketreningsprogram hjemme

Enkle og effektive styrkeøvelser for hele kroppen som du kan trene uten tilgang til utstyr. Her presenteres styrkeøvelser for hele kroppen Alle øvelsene kan gjennomføres uten tilgang til utstyr. Et styrketreningsprogram bør omfatte øvelser for de store muskelgruppene i bein, armer, mage, skulder og ryggmuskulatur. Begynn alltid med lett oppvarming i 10–minutter.


Musklene bør være gode og varme når du skal ta i. Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå.


Et godt styrketreningsprogram er gull verdt hvis du ønsker å få en flott og muskuløs kropp. På denne siden har vi samlet alle våre styrketreningsprogrammer, og vi har garantert et for deg. Er du for eksempel på jakt etter et styrketreningsprogram for løpere? Eller kanskje et HIIT- styrketreningsprogram ? Kardio-trening hjemme : Sirkel med øvelser som får fart på blodpumpa!


Et av verdens mest brukte treningsprogrammer for å bygge styrke og masse: Starting Strenght 5X- Mark Rippetoe. Effektivt løpeprograHar fremgangen stagnert? Her har vi samlet noen gode, grunnleggende øvelser som kan gjennomføres ved hjelp av din egen kroppsvekt eller med enkle hjelpemidler som du finner hjemme eller utendørs.


Programmet er bygd opp med en gradvis progresjon gjennom åtte uker, og vil gi deg grunnleggende styrke, og ikke minst, kunnskap til å fortsette styrketreningen selv. Et par håndvekter med løse skiver er alt du trenger for å lage ditt eget treningssenter hjemme. Muskuløse overarmer er det ultimate symbolet på styrke.


For å få mer muskuløse overarmer må du trene både forsiden (biceps) og baksiden (triceps). Det er faktisk triceps som raskest gir synlige resultater. Utfall frem Start med føttene i hoftebredde, sett én fot frem, bøy kneet i grader, bakerste kne skal også i grader ned mot gulvet. Dette treningsprogrammet gjør du hjemme.


Tips til deg som vil begynne med styrketrening. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. De aller fleste uten treningserfaring stiller seg de samme spørsmålene: Hvor mange ganger i uken må jeg trene?


Last ned og skriv ut treningsprogram. Her finner du styrke- og kondisjonsprogram (nybegynner) for deg som ønsker å komme i gang med treningen, men som ennå ikke har booket deg en gratis veiledningstime med en av våre trenere. Programmet går ut på å trene overkroppen på minutter to ganger i uken, lite? Følger du dette programmet som beskrevet så garanterer vi fremgang.


Etter et hjerteinfarkt er trening en viktig del av rehabiliteringen. Inger-Lise Aamot (bilde) ved NTNU i Trondheim har gjennomført et doktorgradsarbeid om effekten av å trene hjemme for mennesker med hjerte- og karproblemer. Uansett rekkefølge - VG har bedt Hattestad om å sette opp et enkelt styrketreningsprogram , som kan gjøres hjemme i stuen - uten å måtte komme seg ut i vind og vær, og uten avanserte hjelpemidler. Disse styrketreningsprogrammene kan du bruke uansett om du trener hjemme eller på et av våre sentere, og om du føler at du vil ha et treningsprogram styrke som er mer skreddersydd for deg og den formen og treningsbakgrunnen du har anbefaler vi å ta kontakt med en av våre flinke PT-er og få satt opp en plan som fungerer for deg.


Men man kan helt fint trene styrke hjemme i sine egen stue, i skogen eller et annet ste hvor man bruker sin egen kropp og det man har rundt seg som motstand. Styrketrening hjemme Her er styrketreningen jeg gjorde på hytta i helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg