torsdag 19. april 2018

Kynnere uke 32

De fleste vil merke kynnere først etter 20. Hos flergangsgravide er kynnerne gjerne mer intense. I tarmen tas det opp mineraler, som kalsium og jern, til dannelsen av henholdsvis skjelett og røde blodceller. Har mange i løpet av dagen,bare jeg reiser meg opp,eller også sitter stille,så kommer dem når som helst! Er redd for at det skal gjøre at jeg føder altfor tidlig?


Gravid uke for uke Når kommer kynnerne? Noen kvinner merker kynnere allerede før halvgått svangerskap, men for de fleste vil de bli merkbare en gang i siste halvdel av svangerskapet. De er mest vanlig etter 32. Hvor smertefulle var dine kynnere ? Har hatt hyppige og kraftige kynnere de siste par ukene.


Natt til fredag i forrige uke kom de så regelmessig etter jeg hadde lagt meg, hvert 2-min. Kynnerne varierer mellom å væ. Hver kynner varte ca min. For hva er normalt, og hva er ikke normalt? Og hvordan skal man vite forskjell på kynnere og rier - eller enda vanskeligere, for tidlige rier?


Mange kjenner kynnerne de siste ukene før fødselen, særlig om man har født tidligere. Alle har kynnere fra rundt uke i graviditeten, men det varierer veldig på om man kjenner dem eller ikke. Flergangsfødende kan oppleve kynnere som ganske vonde allerede tidlig i graviditeten. Hadde ny kontroll på sykehuset ca hver uke. Hva er kynnere og hvordan oppleves de for den gravide?


Smertefulle regelmessige kynnere. De varer i ca15sek til ca2min, med pauser alt fra 3min til 7min. Har ett barn som nå er 4år. Hadde smertefulle kynnere med han også, men ikke så regelmessige som nå.


Nå har jeg kynnere sammenhengende i 1-3t. Så kan det være helt borte i 3-4t. Magen blir stadig større og det er vanlig at du føler deg andpusten, selv ved små anstrengelser. Etter hvert begynner kroppen å forberede seg til fødsel ved at det kommer flere og tydeligere kynnere. Jeg er i slutten av uke nå og har i to uker hatt ordentlig vonde kynnere.


De kommer og går iløpet av dagen, og noen dager sjeldnere enn andre. Uke begynner mandag 3. Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Du er nå gravid i uke , og ditt foster er uker gammelt. Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.


LES OGSÅ: Forrige ukes rykter Søndag 11. En oppdatering fra akademiet finner dere her – noen signeringer bekreftes, mens det også meldes om noen nye kontrakter. Blant annet bekreftes det at det er enighet mellom United og Monaco om overgangen for stortalentet Hannibal Mejbri, og at en bare venter på at FIFA-godkjennelse.


Livmoraktiviteten er mindre midt i svangerskapet og derfor kan den gravide oppleve at kynnere oppleves sjeldnere. Tredje trimester - gravid uke for uke - Midt i svangerskapet er livmoraktiviteten mindre slik at den gravide sjeldnere kjenner kynnere. Jeg er n litt over uker , og har veldig mye kynnere :S er s mye at jeg ikke orker. Vi har vært på fødselsforberedende kurs, og i helgen tenkte jeg faktisk å få skrevet dette fødebrevet, selv om det er litt tidlig.


Kynnere uke 32

Jeg har også vært gjennom glukosebelastningstest, og fy søren så kvalm jeg ble av å drikke det sukkervannet. Barnet øver seg på å puste og beveger brystet inn og ut. Det tisser og drikker rundt én liter fostervann i døgnet. Fettet under huden fortsetter å utvikle seg, og barnet legger på seg to kilo i løpet av de kommende åtte ukene. Ansiktet og kinnene blir rundere.


Hvis det er en gutt, er testiklene nå klare til å vandre ned i pungen. De kjennes ut som smertefrie kramper. For de kunne gå over til rier. Men jeg er bare i uke da.


Men aller rier før uke skal du vel gi beskjed om selv om det ikke er skade for barnet å bli født så sent i svangerskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg