tirsdag 24. april 2018

Ikea babyseng

Sikkerhet og komfort for den lille babyen med babyseng fra IKEA. Hos IKEA får du også vendbare barnesenger. Vend opp ned og gjør raskt om fra lav til høy barneseng. Den lave barnesenga er flott til små barn, men den vokser også med dem.


Når barnet ditt blir eldre, kan du snu barnesengen opp-ned og lage et lekehjørne på et øyeblikk med plass til lek og kosestunder.

I IKEA behøver du ikke vælge mellem pris og dit barns sikkerhed og komfort. Bunnen i sprinkelsenga har god luftsirkulasjon og gir barnet et behagelig sovemiljø. Vores tremmesenge gennemgår flere test (PDF), så vi ve at de er sikre at bruge. Vi kontrollerer bl. Se alle IKEA Family-tilbud.


Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.

Ikea på topp Testvinneren ble altså Gulliver, den rimeligste sprinkelsengen. Sengen finnes i fargene hvit og bjørk. Sengebunnen kan monteres i to ulike høydenivåer. En babyseng er en seng i mindre modell, beregnet for barnets første 1–år i livet.


De fleste babysenger er nokså like hverandre, med lignende breddemål og og høydejusterbar bunn. De siste årene har markedet for babysenger blitt utvidet med en modell som ofte kalles for bedside crib. Mange babyer liker å ligge litt trangt, og da kan en vugge eller kurv være et godt valg. Med en bedside crib har du barnet liggende i en egen seng, men helt inntil foreldresengen, og i og med at den ene langsiden på en bedsice crib kan justeres så hele krybbesiden er åpen har du full tilgang til babyen i løpet av natten! En trygg og praktisk babyseng , ganske enkelt!


Tremmeseng, Ikea Gulliver, b: l: 12 Ikea tremmeseng med flere funktioner. Bunden kan hæves til ca midt på og den ene side kan fjernes og gør sengen åben. Sælges inklusiv skummadras ( Ikea Vyssa), rullemadras og sengehest ( Ikea Vikare). IKEA ber kunder som har kjpt en IKEA -sengehimmel til bruk rundt en barneseng eller sprinkelseng for barn, om slutte bruke den p senger.


Ikeas overmadrass verst i test - men skrer bedre enn testvinner p ett punkt. Sprinkelsenger - babyseng - IKEA Velg fra vrt sortiment av lyse, trygge og solide sprinkelsenger til lave priser. Testens aller dyreste sprinkelseng kommer fra den danske produsenten Leander. Den eksklusive Leander-sengen (til venstre på det store bildet) koster her i landet rundt 8.

Til gjengjeld er Leander alene om å oppnå toppscore i testdisiplinen Utførelse og kvalitet. Komfortable og slitesterke barnemadrasser. Søvn er en viktig faktor for energi og humør i det daglige.


Det gjelder ikke minst for barn. Utforsk våre senger og finn den som passer deg best. En madrass må kunne tåle gjentatt vask uten å tape bruksegenskapene sine. Velg en madrass som kan vaskes på grader, eller kjøp en overmadrass som tåler det. Luft under sengen, både gjennom sprinkelbunnen og under selve sengen, er svært viktig for å unngå et usunt sovemiljø, forteller fagsjef i NAAF, Helle Grøttum.


Bohus har et stort utvalg av barnesenger. Barneseng til barnerommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg