mandag 9. april 2018

Amerikanske pannekake oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!

Hva vil du lage idag? Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt!


Snu dem forsiktig når begynner å stivne på overflaten. Pannekakene skal være gyllenbrune og luftige. Legg pannekakene på en tallerken og hold dem varme under et klede til alle er stekt.

Server med syltetøy, rømme, bacon, flesk, brunost eller sukker. Enkel oppskrift på tykke, amerikanske pannekaker. Dette er oppskriften på enkle, amerikanske pannekaker.


Amerikanske pannekaker serveres nystekte med lønnesirup og friske bær. De lages med litt bakepulver, så blåser de seg opp. Oppskrift på amerikanske pannekaker som er enkel!


Søte pannekaker, grove pannekaker, langpannekaker, amerikanske pannekaker, crepes, bananpannekaker. Pisk lett sammen kulturmelk, smør og egg. Bland sammen mel, natron, sukker og salt i en annen bolle. Hell melkeblandingen over i melblandingen og rør så vidt sammen.


Må ikke røres for mye! Ha litt olje i en stekepanne. USA er kjent for sine små, tykke og kjempegode pannekaker. Stek pannekakene litt tykke. Server pannekakene varme og nystekte i en høy stabel og hell over rikelig med lønnesirup!


De er små og tykke og passer til det meste.

Lise Finckenhagen gir deg oppskriften og flere eksempler. Vi har fått skikkelig pannekakedilla. Vi spiser pannekaker til frokost, til middag, til dessert og til kvelds.


Ja, selvfølgelig ikke til alle måltider hver dag, men vi har så dilla at det hører til sjeldenhetene at det ikke stekes en pannekake i løpet av en dag hjemme hos oss. Vi vil ikke bruke dine opplysninger til annet enn dette. På denne siden får du både oppskrifter, informasjon og tips om pannekaker.


Kanskje du prøver en ny type pannekake eller fortsetter med de klassisk gode pannekakene. De siste årene har det blitt mer og mer vanlig å kunne kjøpe ferdigstekte pannekaker i butikken, men vi anbefaler at du lager pannekakene selv da det er både enkelt, raskt og veldig godt. Det er en rekke ulike typer pannekaker rundt omkring i. Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne. Den burde stå på livets pensum spør du meg. Med hånda på hjertet, dette er de beste pannekakene jeg har smakt.


Og de er helt uten egg og melk. Advarsel: Avhengighetsskapende. Jeg snakker av erfaring. Tilsett halvparten av melken. Ha i mel og rør til en jevn røre.


Rør inn resten av melken, litt salt og smeltet smør. En sunn pannekakeoppskrift er like enkel, rask å lage, og ikke minst like god som en tradisjonell variant. God dag, pannekake , sa høna.


Kjære mi pannekake , trill ikke så fort, bi litt og la meg få ete deg, sa høna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg