onsdag 18. april 2018

Emmaljunga kalesje

Vi sender til hele landet. Fyll ut vårt skjema og bestill enkelt på nett. Spar penger og miljøet - bestill reparasjon av din båtkalesje i dag. Lær mer om Kalesjefix her.


Nå utvider vi til hele Norge! Se de beste barnevognene fra produsenter som Stokke, Emmaljunga, Britax og Baby Jogger.

Se barnevognene som er best i test! Populære merkevarer. Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter å besøke nettstedet uten å endre nettleserens informasjonskapsler, godtar du bruk av informasjonskapsler.


Emmaljunga barnevogner Er laget for moderne foreldre med høyeste krav. NXTF er vår mest eksklusive barnevogn. Sportsvogndelen har mulighet for full liggestilling med god romslighet som gir deg og barnet fantastisk trillekomfort.


Arvtakeren til klassikeren Scooter er sportsvognen som har alt!

Veldig behagelige håndtak i skinn, og veldig god å trille. Lillemann trives godt oppi den også. De svingbare hjulene foran kan låses for behagelig trilling på rette strekker, og hjulene kan enkelt tas av, Feks ved transport i liten bil. Vi diskuterer ulike mekaniske komponenter i kalesjen og gir tips til hvordan du kan fikse en rekke problemer. Barnevogne og søskenvogne fra Emmaljunga.


Hvilken barnevogn passer best i Oslo´s bymiljø, og vilken gjør sig best i test i det barske terren på vestlandet? De legger stor vekt på miljø- og bærekraftsspørsmål, og miljøinvesteringene deres har ført til en helt fossilfri oppvarming av fabrikken i Sverige. Vær oppmerksom på at denne varen kun er tilgjengelig i følgende butikker: Slependen, Ski, Jessheim og Stavanger. Gi småen et komfortabelt sted å hvile under spaserturer med NXT Liggedel i Lounge Black Eco fra det svenske merke Emmaljunga.


Ventilasjonsvindu for pustende komfort. Stor utvidbar sol kalesje. Er barnevognens kalesje solbleket eller ønsker du å endre fargen på kalesjen? Bytt ut din gamle kalesje til en ny! Ta med småen på spaserturer med komfortable NXT Flat Sete i Outdoor Black Eco fra det svenske merke Emmaljunga.


Stoff laget av resirkulerte materialer. Både foreldre- og fremovervendt stilling. For at vi skal kunne hjelpe deg best mulig, må du skrive detaljert hva du trenger, hvilken vogn du har, samt bilde.


Vi var superfornøyde med bagdelen i vinter.

Ja, vognen ble tyngre å trille etterhvert, men med litt smøring ble den god som ny. Jeg vil også si at ryggen er litt kort. Denne kan forlenges med en addon til 3kr noe vi vurderer. Her deler vi erfaringer og tips innen tema barnevogner og reparasjoner, samt viser vi hva vi driver med til daglig i håp at det kan være til hjelp til noen der ute.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg