onsdag 25. april 2018

Hvor reise i thailand

Skreddersy din reise på ving. Søk på pakkereiser med rutefly. Med rutefly kan du reise hele året, og skreddersy din egen ferie.


Vaksinebehov vil være avhengig av hvilken type reise man skal gjennomføre og hvor i landet man skal oppholde seg. Severdighetene er mange, og shoppingmulighetene nærmest ubegrenset. Du kan reise charter til Bangkok året rundt og du kan bestille kombinasjonsreise med enten Phuket, Hua Hin eller Koh Samui.

Bangkok på egen hånd kan du sette sammen reisen med fly og hotell selv. Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill.


Søk og finn de beste og billigste reiser i ett og samme søk. Her har vi satt sammen en oversikt over hvor du kan reise med de store charterarrangørene i vinter. I og for seg er alt dette sant. Men det betyr ikke, etter min oppfatning, at man ikke skal reise.


Risikoen for malaria, for eksempel, kan reduseres betraktelig ved å sjekke på forhånd hvor den er.

Så få våre forslag til fantastiske bounty øyene her. At TUI har det største utvalget av reiser hit, henger sammen med vår lange erfaring i landet – over år! Flyene lander i både Krabi, Bangkok og på Phuket. Kyststripa fra Hua Hin til Surat Thani ( hvor båtene til Koh Samui går) er relativt uoppdaget, så her er det mulig å finne sitt eget paradis.


Chumphon er mange erfarne thailandsfarere sitt favorittområde, og Pranburi nord for Chumphon har en lang, vakker strand der du kan padle alene inn i solnedgangen. Husgekko kan være mellom 7-centimeter lang og har sugekopper som gjør at den kan klatre hvor som helst. Du velger selvsagt selv hvor mye du vil bruke på mat og drikke. Thailand som turistdestinasjon.


Skrevet av: Kenneth Karl_Nielsen. Og hva med festivaler og andre spesielle arrangementer? Vær ærlig når det gjelder lommepenger, i likhet med alle andre kommer du også til å bruke mer enn planlagt. Vings reiser til Bangkok.


Du kan dessuten kombinere oppholdet i Bangkok med et annet av våre reisemål – perfekt om du ønsker å slå sammen et storbyopphold med en badeferie. Dette inkluderer vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio for alle hvert 10. Vaksinebehov er avhengig av hvilken type reise du skal på og hvor i landet du skal oppholde deg.


Det er i tillegg to distrikter med spesialstyre: Hovedstaden Bangkok (Krung Thep Maha Nakhon) og Pattaya , hvorav Bangkok er på provinsielt nivå og derfor ofte blir telt som en 77. Flybilletter og hotell er billigere, og skal du reise med barn er det praktisk å gjøre det i sommerferien. Strandliv, deilig mat og vennlige mennesker er noe av det som trekker oss tilbake, igjen og igjen.

Denne guiden inneholder praktiske reisetips og rå nyttig info, tips til rundreise, overnatting og lesestoff, samt lenker til relevante artikler og omtalte steder. Det tar deg en dags reise å komme fra Bangkok til Satun, byen som ligger nærmest parken. Og herfra igjen må en ta ny buss eller haike for å komme inn i parken. Landet grenser til Malaysia i sør, Kambodsja i sørøst, Andamanhavet (Det indiske hav) og Myanmar i vest og Laos i nord og øst.


Tenk på alle de sterke inntrykkene man har med seg hjem fra en reise til Smilets land. Det største inntrykket står thaiene selv for – med sine smil og hjelpsomhet. I normale år er det i tiden oktober til desember man må påregne regnbyger, mens det normalt er tørt i resten av året.


Nei, ikke farligere enn andre storbyer. Jeg tror det er fordi man føler en helt annen ro og frihet her enn på andre øyer hvor turismen har slukt naturens ro. Men i og med at det er en guttetur overlever dere vel litt regn.


Reise TIL THAILAND MED BARN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg