torsdag 5. april 2018

Taco med kyllingfilet

Usikker på hva du skal ha til middag? Finn inspirasjon og tips her. Kylling er like godt til sunne hverdagsmiddager som til finere helgemåltider. Grill kylling sammen med marinerte grønnsaker. Vi har oppskriften.


Dette taco som gir vann i munnen.

Bland saftig kylling med en smakfull bbq-saus, og server med hjemmelaget hot salsa og guacamole. Oppskrift på kyllingtaco full av smak. Taco på en fredagskveld er blitt vanlig her til lands.


Enkelt og godt som ofte faller i smak for liten og stor. Her kan tilbehøret varieres slik at alle for det som dem vil. Her hjemme bruker vi karbonadedeig. Men vi har oftere tatt i bruk kyllingfilet. Saftig kylling blandet med en smakfull saus, servert med hot salsa og guacamole.


Meksikanske tacos serveres ikke med de harde tacoskjellene mange tror.

Trenger du tips til raske, sunne og enkle middager i hverdagen er kyllingfilet et perfekt utgangspunkt. Her har vi funnet frem våre mest populære oppskrifter med kyllingfilet , så det er bare å prøve seg frem til du finner din favoritt. Kjøp Kyllingtaco og resten av ukeshandelen med ett klikk!


Ha guacamole, ost og salsa over. Servér med friske grønnsaker og frukt som for eksempel ananas og melon. Kylling er et godt alternativ til kjøttdeig i tacoen, og kyllinglår er saftigere og har mer smak enn brystkjøttet. Her lager vi også en rask og frisk tomatsalsa til. Tacofredagen kan du ikke ta fra det norske folk, men man kan driste seg til å anbefale en variant.


Jeg laget tortillalefsene selv. Det samme med tomatsalsaen. Dessuten bruker jeg kylling! Taco med kylling og grønn salsa Bruker du kylling i taco , kan du gjerne spise det til hverdags. Legg kylling (helst kylling med ben) i vann tilsatt buljong og la det trekke til gjennomkokt.


Skal du koke en hel kylling kan du regne med ca. Kyllingen er kokt når lårbeinet løsner lett fra skroget. Bruk en øse til å fjerne urenheter som samler seg på toppen under kokingen. Jeg er vandt med sterk mat, men i taco krydder må du ha litt sukker for å balansere smakene, synes jeg da.


Fakta om Prior kyllingfilet taco. At kylling er populært er det ingen tvil om, men vi liker gjerne å spise den på vår måte med en egen personlig vri.

For å gi forbrukeren flere muligheter til å gjøre det enkelt å variere lanserer vi fire nye filet-varianter. Kjøttfri mandag eller kjøttfri taco -fredag? Du bestemmer selv, men denne vegetar-varianten er så god at du ikke savner kjøttdeig.


Kremet bønnemos er toppet med cottage cheese, avokado, sprøstekte grønnsaker, chilisaus og rømme. Taco med asiatisk-marinert kylling, avokado og rømme På fredager er det vanvittig mange nordmenn som spiser taco. Den klassiske fredags-tacoen står for tur sammen med en god film. Bland sammen taco -sausen og chipotle chili pepper med en blender til sausen blir glatt. Varm tacoskjellene og fyll med kyllingblandingen og topp med chipotlesaus, koriander og lime.


Hvis du fortsetter å benytte denne nettsiden går vi ut fra at du godkjenner vår bruk av dette. Skjær kyllingfilet i strimler. Brun strimlene i flere omganger på høy varme i en stekepanne med olje.


Ha de stekte strimlene tilbake i stekepannen og tilsett tacokrydder. Hell på vann, og la det trekke ca. Lag gjerne tacokrydderet fra bunnen av. Fyll tortillalefser med salat, saftig kylling, salsa.


Gni kyllingen inn med Chicken Taco Spice Mix og legg den i en smurt, ildfast form. Server med guacamole og rømme. Stekes i ovnen ved 200°C i 20–minutter, til kyllingen er gjennomstekt.


Bland den sammen med oppskjært paprika og tomat. Legg tacoskjellene i en ildfast form og fyll dem med kyllingrøren. Kutt bunnen av hjertesalathodene og ta bladene fra hverandre forsiktig.


Legg gjerne to blader oppå hverandre før du danderer med tacoingrediensene. Topp med litt ekstra koriander og server mer limebåter ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg