torsdag 12. april 2018

Uke til uke

Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp. Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet. Termindatoen er likevel bare en estimert fødedag, et normalt svangerskap varierer fra til uker.


Uke til uke

Føder man før uke regnes det som prematur fødsel, etter uker regnes som overtidig svangerskap. LES MER: Terminkalkulator: Slik beregner lege og jordmor terminen din. Jordmor Siri tar deg gjennom svangerskapet uke for uke og viser deg utviklingen i vekt og lengde og viktige organer og funksjoner. Se også video for viktige stadier inne på den enkelte uken. Tina er førstegangsgravi og har sendt oss bilder av magen hver uke gjennom hele svangerskapet.


Sjekk det flotte galleriet! Har du dokumentert magen din gjennom graviditeten? Man tar utgangspunkt i en normal gjennomsnittssyklus på dager. Har du kortere eller lengre syklus, vil dette påvirke graviditetens lengde. Du er nå over halvveis i svangerskapet og kan etter hvert kjenne bevegelser utenpå magen.


Gravid uke til 26. Fosteret har både våkne perioder og søvnperioder. Se det aktuelle ukenummeret og oversett mellom ukenumre og datoer på Ukenr. Uke begynner mandag 27.


Sju ting å finne på med barna i Friluftslivets uke. I Friluftslivets uke 5. Norge til å bli med ut i naturen. Her får din barnehage, skole eller SFO tips til morsomme aktiviteter dere kan gjøre denne uka. Skriv ut kalender for hvilket som helst år eller måned(er).


Uke til uke

Du kan velge enda flere innstillinger og skrive ut kalenderen. Over hele landet kan du delta på spennende friluftslivsaktiviteter i regi av lokale lag og foreninger, organisasjoner, friluftsråd og kommunen der du bor. Den siste måneden har lakseprisene holdt seg uforskammet stabile på rekordhøye nivåer. Det fortsetter neste uke.


Salget har gått noen lunde greit denne uken. Smellen kommer, men hvem vet det? Etter en uke trygt og godt inne i livmorslimhinnen er nå embryoet på vei ut. Navlesnoren og morkaken er ikke dannet ennå, så for å få næring har det med seg en liten eggsekk.


Uke til uke

Dette tilbys ikke via NEL,. Med så mange økter i uka kan ikke alle øktene være knallharde, så programmet har både rolige og hardere økter. Ukesprogrammene varierer fra uke til uke , men har samme type økter på samme dagene. Lykke til med gjennomføringen av øktene, vi satser på å gi deg et program som både gir bedre løpeform og økt treningsglede. Du er ikke gravid ennå, men vil etter planen bli det i slutten av uke 2. Hvilken uke er du i? Hvordan vokser barnet?


I hvilken uke er risikoen for spontanabort størst?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg