onsdag 11. april 2018

Bokklubb baby

Barne- og babybøker som setter fart på språklæring hos barn. Goboken barnebokklubb gir rett bok til rett tid med alderstilpassede bøker. Bokklubben Barn – lesing gir forsprang. Norges største utvalg av barnebøker.


Bokklubb baby

Ved siden av alle bøkene får du som medlem også tilgang til hele produktutvalget vårt. Barneartikler, interiør- og kjøkkenprodukter og mye mer. Ingen kjøpsforpliktelser.


Se tilbud på alderstilpasset bokpakke til baby under ett år. Bøkene fra bokklubben Goboken passer til barnets alder og utviklingstrinn. Det er noen bokklubber som man får mest unyttige leker og ting, istedenfor bøker. Nå nærmer jeg med slutten av svangerskapet, og tenker det hadde vært kjekt å finne en bokklubb til den lille. Vi er begge svært leseglade, så for oss er dette et must.


Bokklubb baby

Det var ikke tilfredsstillende bokklubber for barn. Jeg ønsker kvalitetsbøker. Bøkene stimulerte heller aldri til å tenke litt selv. Likte ikke alle bøkene fra go´boken.


Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-år! Hos Barnas Egen Bokverden har vi de beste barnebøkene til lave priser. Barnebøker som skaper leselyst og leseglede!


Gavekortet kan du bruke på et stort utvalg bøker og produkter. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Både bøker babyen kan holde selv og bø.


Baby -bokklubben kommer med bøker både om og til den lille. Datteren min på år fikk alltid bøker tilpasset 2-åringer. Har en 5-åring som elsker å bli lest for, vi leser minst tre bøker om dagen låner mye på biblioteket men vurderer bokklubb i tillegg.


Bokklubb baby

Sett på bokklubbenes barn og Disney, noen med erfaringer? El er det kanskje like greit å heller kjøpe når det er salg på f. Burde vi ikke ha en bokklubb ? Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Noen som vil dra noe i gang? Man får medlemsblad ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok.


Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem. Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett. Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier til å gjenkjenne dine gjentatte besøk og preferanser, samt til å måle effektiviteten av kampanjer, analysere trafikk og for markedsføringsformål. Det lønner seg å være medlem! Letar du efter en bra bok för barn och ungdomar?


Välkommen att gå med i vår barnbokklubb!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg