tirsdag 3. april 2018

Piercing i underlivet

Finn produkter i toppkvalitet til lave priser og fraktpriser på nett! Følte Christina piercingen var ganske ufarlig ettersom den ikke var så nærme klitoris. Prince Albert er en piercing fra under penishodet, og ut gjennom urinrøret. Hadde ikke turt å ta noe annet der nede.


Som lege har jeg ikke mye med piercinger å gjøre, siden det offentlige helsevesenet ikke tilbyr det.

Men de fleste seriøse piercingstudioene har 18-årsgrense på piercinger i underlivet. Jeg har en loddrett piercing i underlivet. Ikke i klitoris, men rett over. Tror dere jeg må fjerne den til fødsel? Jevnt over setter han piercing i underlivet på tre-fire jenter og gutter ukentlig.


En annen piercer Aftenposten har snakket me som bare kaller seg Mokki , forklarer den økte pågangen med sex på Internett, mer åpenhet om sex, ønske om økt nytelse, og at smykket oppleves tøft og deilig. Det er det forbundet med økt infeksjonsfare å ha piercing i underlivet.

Når barnet skal bli født vil presset mot huden være ganske stort og en piercing vil kunne være i veien i tillegg til økt fare for at vevsødeleggelse. När det gäller piercing i klitoriskappan fungerar ofta antingen vertikal eller horisontell bättre. Ett test en kan köra själv är att ta en blöt topz och försiktigt peta in under själva kappan. Noen velger å pierce ørebrusken - den hardere delen rundt kanten av øret. Om du har funderat på att pierca underlivet borde du absolut läsa det här.


Piercing i øreflippen er den vanligste typen. Två kvinnor berättar om sina upplevelser av att ha intimpiercingar. Underlivet tattoo piercing scarification by Sandra Jensen - 25.


Dog er det sikkert spenningen i seg selv ved å få en ring eller annet i underlivet , som kan bidra til at man får en psykologisk krigføring i forhold til følsomhet der nede. Sitter foran klitoris. Smykket kan også ødelegge kondomet og øke risikoen for uønsket graviditet eller kjønnssykdommer. For menn kan piercing føre til ereksjonsproblemer.


Infeksjoner Et vanlig problem med piercing er infeksjoner. Den är fin och har vissa funktioner, säger bloggerskan om piercingen i underlivet. Sindy hade tidigare en piercing i underlivet men tog bort den innan förlossningen.


Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden.

I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt. Dyret mellom bena altså, ikke hårdotten som ligger under soffan Jeg er milevis unna å gjøre dette siden jeg nok er altfor redd for infeksjoner, komplikasjoner etc. Men siden jeg er litt nysgjerrig så lurer jeg jo litt på: Hvordan var det å ta den? Som etterbehandling bør man dusje minst en gang om dagen. Man kan altså fortsette å bruke intimvask så lenge man ikke bruker det direkte på piercingen, samt skyller godt med vann etterpå.


Mmm, konstigt det kan vara. Jag tycker det är helt skönt att tatuera men piercing gör lite ondare ja. Det är ju två helt olika sorters smärta, tatuera är ju ont-skönt på ett rätt mysigt sätt men piercing är mer AJ-ont men det går ju över så fort.


Ja, så olika det kan vara. En piercing som går genom förhuden. Guiche En ytlig piercing som går genom huden mellan anus och scrotum. Hafada En ytlig piercing som görs genom övre delar av pungen, ofta i par. Lownum En ytlig piercing som sitter i skinnet på undersidan av penis, en bit längre ner mot pungen om man håller penis uppåt, jämfört med frenum.


Genital herpes er en infeksjon i underlivet med herpes simplex virus (HSV). Det skilles mellom to typer virus: HSV-og HSV-2. Første utbrudd (primærinfeksjonen) kommer oftest få dager til uker etter smitte.


Hos mange (over prosent) forløper dette uten plager, men det første utbruddet kan også være svært plagsomt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg