fredag 15. november 2019

Eggløsningsslim

Eggløsningsslim

Det har til oppgave å hjelpe sædcellene på veien opp gjennom skjede og livmor og fram til egglederne, der de kan befrukte egget. Hva er eggløsningsslim ? Det vil alltid danne seg slim i en kvinnes livmorhals under hele kvinnens syklus. Du vil nok oppleve at du bare har relativt lite utflod like etter du har hatt din menstruasjon.


Eggløsningsslim

Hvis man ikke har eggløsningsslim kan man bli gravid ved hjelp av inseminasjon. Da sprøyter man sæden inn i livmoren. Assistert befruktning er også et alternativ, hvor man henter ut egg fra eggstokkene og befrukter egget med sæden på utsiden. EggløsningssliVed eggløsning forandres livmorhalsslimet seg. Det blir seigere, gjennomsiktig og kan sammenlignes med rå eggehvite.


Du kan teste dette ved å stikke en finger inn i skjeden og hente ut litt slim. Ta slimet mellom tommel og pekefinger. For å bli gravid naturlig, må man ha både eggløsning og eggløsningsslim. Og irriterende nok, når man prøver å bli gravi kommer eggløsningen bare en gang i løpet av menstruasjonssyklusen, og den varer da bare et døgn.


Eggløsningsslim

Kommer det ut DEN dagen det er eggløsning? Eller kan slimet komme ut noen dager etter eggløsning har funnet sted? Jeg pleier å få svære kladeiser. Jeg lurte på om eggløsningsslim kommer før eggløsning, under eller etter eggløsning? Har vært gravid før m. Jeg har et spørsmål angående eggløsningsslim.


Merker at det er der ved samleie, selv om det ikke er noe igjen på papiret etter toalettbesøk. Er aktiv og spiser normalt. Hvis man har eggløsning, men ikke slim - kan da spermiene komme seg opp til egget? Jeg merker nemlig ikke noe til dette slimet, men kan kjenne at. Men man er veldig fruktbar når man har det.


Letterer for sæden å komme frem. Det er slike kanaler i slimet som sædsellene svømmer gjennom. Det er ikke alle som har eggløsningsslim , og de skal tolke alt annet vått sekret som fruktbart. Ved de siste to-tre gangene har jeg merket at det er mye mindre, eller ikke der i det hele tatt.


Noen kan oppleve å få flere runder med eggløsningsslim i én syklus. Dette kan skyldes at kroppen har prøvd å ha eggløsning, men ikke fått det til. Den nye runden med eggløsningsslim viser da at kroppen prøver på nytt å få til eggløsning. Noe jeg kan ta, spise osv? Hvor lenge etter eggløsning kan man bli gravid?


Er det noe en MÅ ha for å bli gravid? Det er mulig å bli gravid 1-dager etter eggløsning. Min erfaring er at veldig mye tykk hvit utflod ca. El testene er ikke positive, men ser ut til å nærme seg. Tok vaktmesteren og det sank til bunnen med en gang.


Høres dette ut som elslim? Det kan ikke være sædrester fra i natt som oppfører seg sånn? Vi bryr oss om ditt personvern. KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg