fredag 1. november 2019

Styrkeprogram nybegynner

Velg 1-øvelser for hver muskelgruppe (se nedenfor) og gjør 1-sett med 8-repetisjoner av hver øvelse. Etter det kan du legge på mer vekt og eventuelt redusere repetisjonsantall. Noen ganger skyldes det at du faktisk ikke prøver.


Som nybegynner – eller viderekommen for den saks skyld – er det ikke alltid ting går som planlagt. Andre ganger er det fordi du rett og slett ikke skjønner hva du gjør feil. Har du lyst å begynne med styrketrening men blir litt overveldet av alle de forskjellige øvelsene man kan ta og usikker på hva du burde begynne med.


Her har vi satt opp et treningsprogram som vi anbefaler nybegynnere for å bygge et solid fundament for videre utvikling. Nybegynner Treningsprogram Nytt styrkeprogram for jenter. Ta det med på trening! Bastian Stoermann-Næss.


Mann eller kvinne, kroppsbygger eller slanker, denne planen vil få deg nærmere målet ditt. De aller fleste uten treningserfaring stiller seg de samme spørsmålene: Hvor mange ganger i uken må jeg trene? Like lite som du trenger å knekke nøtter med slegge, trenger du å trene masse sett til utmattelse når du er nybegynner. Jeg har lært utrolig mye på disse ukene, og jeg var ganske rådløs i starten selv. Hvis du har overflødige kilo eller overvekt holder det ikke kun å trene styrke når målet er oppstramming.


Optimaliser din utholdenhetstrening! I denne artikkelen vil jeg oppsummere de viktigste prinsippene for. Styrkeprogram til nybegynner. God teknikk må være på plass, så dersom du er nybegynner kan det lønne seg å få noen til å sjekke at bevegelsene dine sitter.


Les også: Sterkere rumpe på minutter. Det er da moroa begynner! Flere sett og færre repetisjoner gir tunge vekter og lange pauser, som legger alle forhold til rette for økning i belastning fra økt til økt. Fagerli Her presenterer vi et enkelt program som vi anbefaler alle å starte på for å danne et solid fundament for videre utvikling.


Et godt treningsprogram er viktig for å få systematikk og progresjon i treningen. Baseøvelser er regnet for å være de viktigste øvelsene i et styrkeprogram. Disse øvelsene er effektive fordi de tar for seg flere muskelgrupper av gangen og man kan bruke mindre tid på å få trent hele kroppen. Da kan Aktiv Trenings styrketreningsprogrammer hjelpe deg på rett vei. På denne siden finner du det styrketreningsprogrammet som passer for deg og dine ambisjoner.


Her følger et forslag til en treningsplan med styrkeøkter i uken for jenter som ønsker å fokusere litt ekstra på mage, rumpe og lår. Hele kroppen trenes hver økt og dette programmet kan fint kombineres med 1-løpeturer i uken eller en gåtur hver dag. Lørdag og søndag er også hviledager. Eventuelt kan du hvile lørdag hvorpå programsyklusen re-startes søndag.


Og husk: Få i deg næring umiddelbart etter trening! Heldigvis finnes det noen øvelser som alle har utbytte av. En nybegynner bør prioritere baseøvelser, og når du blir trygg på disse kan du legge til isolasjonsøvelser (beveger et ledd) og fokusere mer på spesifikke områder.


Et av de viktiste momentene for å få fremgang i styrketrening og En mye brukt metode for å kunne trene ofte, og samtidig la de ulike muskelgruppene få nok hvile er å bruke et såkalt splittprogram. Kort fortalt er det to typer treningsprogram, fullkroppsprogram og såkalte splitter. Hvilken av disse to du som nybegynner bør velge avhenger av målet ditt med treningen og hvor mye tid du har til rådighet. Vi har satt sammen et styrkeprogram som tar for seg de største muskelgruppene i kroppen.


Seks viktige øvelser som garantert gjør deg sterkere! Ta utgangspunkt i tre sett per øvelse, med 6-repetisjoner per sett. Du kan utvikle stor muskelkraft og styrke, som er avgjørende for flere ulike idretter. Du har også nytte av det i hverdagen generelt. I tillegg til å være på forsiden, som jo var veldig stas selvfølgelig!


FITNESS-GUIDE: Fra nybegynner til konkurranse. Lær hvordan du skal trene, holde deg motivert og sikre fremgang. Tips som vil hjelpe jenter å oppnå drømmeformen. Kvinnelige muskler.


Så, du ønsker den stramme, slanke fysikken du ser på forsiden av fitness blader?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg