torsdag 14. november 2019

Reisevaksine

Du finner også meldinger om utbrudd av smittsomme sykdommer ved populære reisemål i utlandet. Alder og reisemål har betydning for hvilke vaksiner som anbefales. For å få best mulig virkning av vaksinene bør du starte med vaksinasjon i god tid før avreise. Vårt tilbud omfatter vaksinering av barn, voksne og familier i tillegg til student- og firmavaksinering. Før du reiser til enkelte reisemål er det viktig at du vaksinerer deg.


Her kan du vaksinere deg.

Vaksiner og råd til din reise – Oslo, Bergen, Voss og Grimstad. Vi setter alle vaksiner, gir helseråd til din reise og skriver ut resepter på malariaforebyggende tabletter. Aleris vet hvilke reisevaksiner du trenger! All informasjon på denne nettsiden er kun ment som generell info og ikke helsehjelp. Ta kontakt med oss eller lege for å stille diagnose.


Din reisevaksine fraskriver seg ethvert ansvar for skade eller tap som følge av bruk av materiell og informasjon publisert på denne siden eller nettsider det henvises til. Ved reiser utenlands til steder hvor du bør vaksinere deg er det viktig at du tar kontakt med legen din eller en reiseklinikk senest måned før avreise. Les mer hos Apotek 1. HVILKE VAKSINER TRENGER JEG?

Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan, Sør-Korea, Thailan Malaysia, Maldivene og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og noen land i det tidligere Øst-Europa, anbefales å ha vaksine mot hepatitt A. Vår målsetting er å gi reiseråd og vaksine slik at den reisende kan oppleve å være frisk på og under reise og etter hjemkomst. Husk å oppgi navn, fødselsdato, hvor og når du skal reise. Spør oss om hva du trenger av vaksiner. Reisevaksine Ikke få ferien ødelagt av sykdom.


Barn, student, gruppe 21-. Jo tidligere jo bedre, men om man er sent ute er det uansett alltid best å vaksinere seg enn å ikke gjøre det, de fleste vaksiner har likevel effekt selv om de settes sent. Få oversikt over hvilke vaksiner du har tatt tidligere. Skogflåttencefalitt.


Vaksine mot skogfåttecefalitt inngår ikke i det nasjonale vaksinasjonsprogrammet, men anbefales av norske myndigheter dersom man ofte blir bitt av flått i områder i Norge der skogflåttencefalittsmitte forekommer. På Ås reisevaksinasjonskontor, Rådhusplassen 2 3. Vi har åpent onsdager og torsdager mellom kl. I dette intervjuet kan du lese om hva du bør gjøre for å forebygge sykdom på reise.


Dette er Reiseklinikkens fag- og emneportal. Etterregistrering kan også være aktuelt dersom du for eksempel har fått en reisevaksine som ikke er registrert i tjenesten. Stedet der du fikk vaksinen plikter å etterregistrere vaksiner som er gitt fra og med 1. Folkehelseinstituttet kan ikke registrere eller etterregistrere vaksinene dine.


Om vaksinene dine er registrert i det nasjonale vaksinasjonsregisteret, kan du logge på helsenorge.

For priser og mer informasjon om reisevaksine se Gjerdrum kommune. Ullensaker helsestasjon - Gjestad. For å finne frem til oss, legg inn Dølivegen på GPS.


Hos Sentrum Reisemedisin betaler du for konsultasjon, vaksinens kostpris, samt et tillegg per injeksjon. Under ser du oversikt over prisene på ulike typer konsultasjoner og på de enkelte vaksinene. Når må du ta reisevaksine.


Skal du reise utenlands må du sjekke behovet for å ta en eller flere reisevaksiner. Rauma legesenter tilbyr reisevaksine og rådgivning før utenlandsreiser. Slik bestiller du vaksine.


Du må bestille time i god tid før utenlandsreisen - senest 2-uker før. Hvis du skal oppholde deg i utlandet over lang ti ta gjerne kontakt et halvt år før avreise. Få informasjon om vaksiner for barn, voksne og reisende. Sjekk hvilke vaksiner som anbefales for reisemålet ditt. Adkomst til klinikken er enkel med egen parkering.


Vaksinasjonskontoret for Follo DA tilbyr vaksinasjon for personer fra Akershus, Østfold og Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg