mandag 18. november 2019

Kefir sjokoladekake

Kefir sjokoladekake

Sjokoladekake med kefir er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Oppskriften er til stor langpanne. Kefir gjør underverker i sjokoladekake – og saftig er stikkordet her.


Kefir sjokoladekake

Himmelsk sjokoladekake med kefir. I denne oppskriften har vi laget en deilig krem på sjokoladekaken som gjør den enda mer festfin. En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad.


Her vil jeg i dag slå et slag for den helt E. Det er uke til 17. En skikkelig myk og saftig sjokoladekake i langpanne er jo noe som veldig mange liker - så hvem vet. Kanskje det er nettopp denne kaken som slår aller best an. V el, over til det jeg egentlig logga inn på bloggen for, nemlig for å dele en oppskrift på verdens beste sjokoladekake med kefir. Den er knallenkel og idiotsikker, så her er det bare å kjøre i gang.


Saftig, smakfull, sjokoladekake til små og store. Når kaken bakes med surmelk brukes natron som hevemiddel. Jeg prøvde meg nettopp på denne kaka, gjorde alt etter oppskrifta, på grammet, bortsett fra at jeg bare fant kulturmjølk i butikken og brukte det. Men, jeg får det ikke til – langpannekaker.


Jeg har prøvd utallige oppskrifter på sjokoladekake i langpanne og har per dags dato ikke fått den luftig og fin slik som på bildet. En sjokoladekake MÅ være saftig for at den skal være god. Denne kaken smaker fantastisk!


Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Brownieskaken med nutella. Se oppskriften her. I travle dager kan det være lett å ty til poseprodukter, men med en god oppskrift på en enkel sjokoladelangpanne er det vel så enkelt å lage en kake fra bunnen av.


Kaken rekker til mange og elskes av både store og små. Siden det er høysesong for kaker (skoleavslutninger, 17.mai, dåp, konfirmasjon, bryllup, osv) er det naturlig å begynne med en go enkel og ikke minst saftig sjokoladekake i langpanne. Prøv denne oppskriften! Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg.


Kefir sjokoladekake

Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Han forteller at kefir gjør at kaka blir svært saftig, og den holder seg saftig - lenge. Store mengder smør og sukker gjør den søt, god og sikkert ekstremt usunn, men usunt er lov til fest, legger han til.


Verdens beste sjokoladekakeoppskrift. Kaken er laget med kefir som gir en smakfull og saftig kake de fleste liker. Har du kakesprøyte, kan du først dekke hele kaken med smørkrem.


Kefir sjokoladekake

Deretter fyller du resten av smørkremen i kakesprøyten og avslutter med å lage lekre mønstre. Du kan også dekke kaken med vanlig, lys krem. Den har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig stor sjokoladefondant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg