torsdag 14. november 2019

Refusjon kiropraktor

Helfo gir ein stønad på 1kroner for førstegongs undersøking, deretter kroner for kvar av dei andre behandlingane du har krav på refusjon for. Desse skal automatisk trekkast frå rekninga du får frå kiropraktoren. Helfo gir stønad til behandling av muskel- eller skjelettplager hos kiropraktor. Behandling hos kiropraktor omfattes ikke av noen av frikortordningene.


Vi minner om at pasientene ikke har rett til ytterligere refusjon så lenge kiropraktoren har avtale om direkte oppgjør med Helfo.

Pasienten skal derfor ikke søke Helfo om refusjon av sine kiropraktorutgifter i ettertid. Henvisning og refusjon hos kiropraktor Du trenger ingen henvisning fra lege for å komme til kiropraktor. Nå er det nemlig slik at Folketrygden gir stønad til behandling hos kiropraktorer.


Regelverk og takster Du som utfører behandling med refusjon fra Helfo, kan kreve refusjon på bakgrunn av aktuelle takster og regelverk. Som pasient kan du komme direkte til kiropraktor uten legehenvisning, og bli fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager. Vår kiropraktor kan: Utføre undersøkelse og behandling med refusjon uten henvisning fra lege.


Henvise pasienter videre til legespesialist, fysioterapi eller bildediagnostisk undersøkelse som røntgen, MR og CT.

Sykemelde pasienter i opptil uker. Helseøkonomiforvaltningen (HELFO) yter stønad til behandlingsutgifter hos kiropraktor. Ved krav om stønad til dekning av utgifter til behandling hos kiropraktor skal det fremlegges spesifisert og kvittert regning fra kiropraktoren. Regningen må i tillegg til diagnosen for de utførte behandlingene inneholde alle opplysninger som er nødvendige for å avgjøre kravet.


Ryenklinikken består av kiropraktorer, fysioterapeuter, akupunktør og massør. I våre hyggelige lokaler sentralt på Ryen tilbyr vi tverrfaglig behandling under samme tak. Vår kompetanse gir deg som pasient mulighet til å få den rette behandlingen, grunnet nært samarbeid mellom profesjonene og topp moderne utstyr. Vi fokuserer på å tilpasse behandlingen til hver enkelt pasient ved å. NEMUS Arendal er en tverrfaglig klinikk med kiropraktor , fysioterapeut, akupunktør og massør.


På NEMUS Arendal har vi samlet noen av de mest anerkjente fagretningene innen nerve-, muskel- og skjelettplager. Du skal være trygg på at du kan komme til oss med alle typer nerve-, muskel- og skjelettplager – både akutte og langvarige. Du kan få dekket utgifter til reiser som er kortere enn ti kilometer, hvis behandleren din dokumenterer at det var nødvendig å bruke privat bil eller drosje av helsemessige årsaker.


Jo, du kan få refusjon hos kiropraktor for inntil behandler i året. Du trenger ikke henvisning fra lege, men kiropraktoren må søke om refusjon for deg. Om du får refusjon kommer an på om NAV anser årsaken god nok. Gledelig informasjon: Fra 2.

Susanne tilbake på jobb i Myrabakken. Velkommen til Romsdalsklinikken! Vi er en tverrfaglig helseklinikk bestående av kiropraktorer, fysioterapeuter og massør. Klinikken ligger sentralt plassert i Molde sentrum, nært rutebilstasjon, parkeringstunnel og kai.


En kiropraktor er godkjent av statens helsetilsyn til å praktisere kiropraktikk. Kiropraktoren har status som primærkontakt med selvstendig behandleransvar på lik linje med leger, tannleger og psykologer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg