fredag 8. november 2019

Din fastlege

Dersom du logger deg inn i tjenesten Bytte fastlege på helsenorge. Bor du ikke på samme adresse som barna dine? Du kan også sette deg selv og barna dine på venteliste. Det er bare mulig å stå på én venteliste av gangen. Informasjonen på helsenorge.


This site won’t let us show the description for this page.

Her finner du sikre, digitale tjenester du kan benytte for å. Barn under år får samme fastlege som mor når foreldre har. Er du medlem av folketrygden i Norge og er statsborger enten. Hvis legen din tilbyr digitale tjenester via helsenorge. Her kan du finne og bytte fastlege , og se hvem som er fastlegen din nå. Anbefalte fastleger.


Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. I prakis betyr dette at våre pasienter som trenger reisevaksinasjon må bestille time hos sin fastlege. Kontakt fastlegen via helsenorge.

Legeforeningen tapte rettssaken om Legelisten. I januar gjorde Personvernnemnda et vedtak som fasto at helsepersonell ikke gis en generell reservasjonsrett mot å bli vurdert på Legelisten. Bakgrunnen var i hovedsak at pasientens rett til informasjon måtte tillegges større vekt enn legenes rett til å slippe å bli vurdert på siden. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege , e-resepter og kjernejournal.


Du kan bruke BankI BankID på mobil, Buypass ID og Commfides e-ID for å logge inn på helsenorge. Legemidler, Frikort og egenandeler, Bytte fastlege , og så videre. Cecilie Meyer har vært en utrolig fin og forståelsesfull fastlege i vanskelige perioder. Hun er tydelig, lytter og stresser ikke.


Jeg oppfatter henne som dyktig og synes det er en styrke at hun sjekker opp ting hun lurer på. Leka Christer Rosqvist: Henrik Lind og Glenn Ottomers har i vinter avsluttet sine stillinger som fastlege i Leka kommune pga overgang til pensjon. Din fastlege : Fra 1. Om du trenger å få fornyet en eller flere eksisterende resepter kan også du be om dette på HelseNorge. Du har også en mulighet til å stille et praktisk spørsmål til resepsjonen ved SiO Helse. Ta vare på din fastlege ! Dette gjør du digitalt via HelseNorge.


Dersom du har en fastlege som er dyktig og også populær hos andre pasienter så kan du oppleve problemer med å få få den fastlegen tilbake. Under visse forutsetninger har du imidlertid krav på å få din gamle fastlege tilbake dersom du flytter fra kommunen og tilbake igjen innen år. Ved opphold på sykehjem har du krav på å beholde fastlegen din , men du må bruke sykehjemslegen så lenge du bor der.


Finn fastlegen din.

Hvis du er usikker på hvem som er din fastlege , se hvilke helsekontakter du har på. I selvbetjeningsløsningen Min fastlege på Nav sine nettsider kan du finne mer informasjon om din fastlege. For å logge deg på løsningen må du oppgi fødselsnummer, navn og postnummer på den adressen som er registrert i Folkeregisteret.


Du har rett til å bytte fastlege inntil to ganger per kalenderår. For å kunne bytte fastlege , må du være over år. Du får dessuten et ekstra fastlegebytte dersom fastlegen din flytter eller.


Søk blant alle fastlegene her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg