torsdag 14. november 2019

Helse norge

Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse , sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Når du har fått e-resept av legen, kan du logge inn på. Informasjonen på helsenorge.


This site won’t let us show the description for this page. Personer som har flyttet innenfor Norge , og meldt flyttingen.

E-resept betyr elektronisk resept. Ved å logge deg på Min. Det finnes to frikortordninger i Norge, én for egenandelstak. Innholdsoversikt for helsenorge. Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse.


Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt. Prosjektgruppen har levert sin rapport til administrerende direktør i Helse Nor Lars Vorland.

Samtidig samarbeider vi med Folkehelseinstituttet om oppdatert informasjon og anbefalinger til helsetjenesten. Les mer om nytt coronavirus. Statistisk sentralbyrå (SSB) har hovedansvaret for å dekke behovet for statistikk om det norske samfunnet. Min helse Dersom du ikke har logget inn på Min helse tidligere, får du spørsmål om å gi samtykke.


Klikk på timen for å få opp detaljene rundt avtalen. Et samfunn som fremmer helse i hele befolkningen. Har du en eller flere elektroniske resepter, e-resepter, kan du finne en oversikt over de som er gyldige, hvilke legemiddel og andre varer du og barna dine under år har fått utlevert, og hvor mange utleveringer som eventuelt gjenstår. Foreldrenes utdanningsnivå påvirker barnas psykiske helse. TRANSFER - Ny metode for å vurdere hvordan oppsummert forskning kan overføres til Norge.


Mental Helse er en medlemsorganisasjon for alle mennesker med psykiske helseproblemer, pårørende og andre interesserte. Vi mener det skal være lov å ha det vanskelig og at mental helse skal være like lett å prate om som fysisk helse. Med forslaget til ny e-helselov viser Helse - og omsorgsdepartementet (HOD) at de er villige til å ta strukturelle grep for å få mer fart på digitaliseringen i helse - og omsorgssektoren. Det er jeg glad for, sier Christine Berglan direktør i Direktoratet for e- helse.


Offisiell profil for helsenorge. Helsedirektoratet planlegger nå sammen med helsetjenesten hvordan vi skal håndtere situasjonen dersom det nye coronaviruset kommer til Norge.

Vi svarer hverdager mellom kl. Når du som helseaktør har avtale med Helfo, får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til. En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo.


Velkommen til Helse Stavanger, Stavanger Universitetssjukehus. Temaside med faktaark og informasjon om psykiske plager og lidelser, og statistikk om psykisk helse i Norge. Befolkningen skal oppleve flere leveår med god helse og trivsel og reduserte sosiale helseforskjeller. Skulle du gjerne snakket med en erfaren sykepleier her og nå?


Er du bekymret for din egen helse ? Med Helsetelefonen kan du ringe og få hjelp og råd til alle døgnets tider. Du kan også få snakke med lege, få resepter og henvisninger. Gjelder for alle faste medlemmer av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg