mandag 25. november 2019

Nå tenner vi det første lys tekst

De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. En bønn til Gud vi sender, nå kommer julen snart. Vi ventar på det vesle barn i krubba lagt på strå. Vårt fjerde lys vi tenner.


Det er Eli og Terje fra Jul i Portveien som synger på denne sangen, og jeg som har satt sammen videoen.

Tusen takk for alle. Sangen er kjent på norsk også i en oversettelse av Arnfinn Klakegg. No tenner vi det fjerde. Vi venter på det lille barn, som i en krybbe lå. Vi tenner våre lykter!


Nå tennes tusen julelys - Duration:. Julens vakreste dikt og sanger - Utdrag by Font Forlag - issuu 10. N tenner vi det frste lys, alene m det st.

Og mor hass dreiv stelte n og far hass sto og lo. Et lys skal brenne for denne lille jord. Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor. Må alle dele håpet så gode ting kan skje.


Må jord og himmel møtes. Nå venter vi på Frelseren for alle folkeslag. To lys skal skinne for kjærlighet og tro, for dem som viser omsorg og alltid bygger bro. Viagra achat en France medfr. Grep (1) av fontpage.


Cialis acheter en France m3cls. Guitar Pro av torri92. God kvel fine dere!


Håper dere har hatt en deilig 1. Tekstforfatteren er ukjent, men melodien er den samme som No livnar det i lundar, komponert av Ludvig M. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! En nydelig søndag og god advent ønskes dere alle fra Monica og Drømmehagen! Det står skrevet i Romerbrevet, og her trengs ingen tolkninger: ” Timen er kommet da dere må våkne opp av søvnen, for frelsen er oss nærmere nå enn da vi kom til tro.

Natten er snart slutt, og dagen er nær. Hver søndag fram til jul møter du en kjent, norsk artist som synger og snakker om advent, håp og forventninger. Om programmet ikke har tekst -symbol i avspillerkontroller, kan dette bety to ulike ting: Enten mangler programmet dessverre. Songen vert sungen til ein melodi av Sigvald Tveit. Tenn lys med tekst og melodi 3:25.


En myte sier at tradisjonen med å tenne et lys hver søndag stammer fra Tysklan der moren til en funksjonshemmet gutt som gledet seg til jul, laget en adventslysestake til ham for å korte ned ventetiden. Så tenner vi et lys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg