mandag 25. november 2019

Ostekake med bixit

Ostekake er rett og slett en fantastisk kake, lett og frisk og kremete som den er. Grunnoppskriften finner du tidligere registrert på detsoteliv. Mange bruker imidlertid å legge et gelélokk som pynt på kaken, slik som i denne oppskriften.


Kaken er god både til kaffe og dessert. Husk å beregne tid til å fryse kakebunnen, og at den skal tine i kjøleskapet i ca.

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. En klassisk, nydelig ostekake med bunn av søte kjeks, fyll av herlig kremost og kremfløte, pent pyntet med lekkert gelélokk og bær. Har du forsøkt å dekke en klassisk ostekake med rød gelé og masse bringebær og jordbær?


Det blir en aldeles nydelig kake! Hei og velkommen til min lille side med oppskrifter på ostekake. Ostekake er en lidenskap for meg, og jeg har derfor laget denne nettsiden for å samle en rekke oppskrifter på ostekake slik at jeg lett kan finne de.

Jeg brukte blåbær, rips, Physalis og frosne bringebær. Begynn med geleen, den må avkjøles. Enkel og klassisk oppskrift på ostekake med smak av sitron, pyntet med bær.


Denne ostekaken har sitrongelé blandet inn i røren, noe som gjør at den blir lett og luftig i konsistensen, og frisk og god i smaken. Til bunnen kan du bruke de kjeksene du liker best, vi har brukt digestive i denne oppskriften. Ostekake med gelelokk Enkel ostekake laget med gele i fyllet og på toppen. Trykk på stjernene for å gi din vurdering. Knus kjeksen til smuler og bland kjeks og smør.


Bixit kjeks 1gram Smør. Fyll pakke gul gelé dl vann 5gram Nýr dl fløte 1gram sukker. Kok opp vann, rør inn en pakke sitrongele og sukker. Friske, syrlige bringebær er kanskje det mest perfekte smaksfølget til en ostekake. Bærene runder av den litt mektige ostekremen og gir kaken en sommerlig friskhet.


Har du andre favorittbær kan du fint blande dem inn i denne kremen. Ingen eggedosis, ingen gelatin – her skal du bare røre kremene sammen og blande inn bærene. Oppskriften er skammelig enkel.

Lettvint ostekake i liten langpanne Friske,. Derfor lurer jeg på om man kan bruke Gjendekjeks i ostekake ? Likevel lurer jeg på om det blir for søtt med Gjende-kjeks? Sett stekeovnen på 2grader.


Ha kjeks, smør og kanel i en food processor og kjør kniven rundt til kjeksen er smulete og smøret er absorbert inn i kjeksesmulene. Dette trenger du for å lage stekt ostekake med blåbær. Kakebunn 1g smør 3g Digestivekjeks. Blåbærsaus 1g blåbær, helst norske skogsbær, kan være frosne g sukker ss maisenna 2–ss kald vann.


Ostefyll 9g kremost, helfet dl creme fraiche, helfet egg 2g sukker saft av ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg