fredag 1. november 2019

Smokk til nyfødt

Lei av lang kø på apoteket? Bestill smokk til nydøft baby fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn.


Smokk til nyfødt

Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Utvalg av Smokker hos Luxplus.


Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Blant naturbefolkninger er det vanlig med intens amming fram til barnet er 3-år. Barnet sover sammen med sin mor og dier flere ganger i løpet av natten, i gjennomsnitt hvert trettende minutt. I den vestlige verden ser vi at barn har et ekstra sugebehov.


Smokk til nyfødt

Bruk av smokk kan tilsløre barnets behov for mat dersom den blir introdusert før ammingen er godt etablert. Det kan også føre til lavere melkeproduksjon og kortere ammeperiode. Men mange bruker også smokk uten at det skaper problemer for ammingen, og opplever bruk av smokk som positivt for dem og barnet. Tenker du på å introdusere smokk tidlig? Det er anbefalt å vente med å gi smokk til den nyfødte har fått god sugetak – og du har fått kontroll på ammingen og melkeproduksjon.


Les mer om det å gi smokk til nyfødt ! Når skal man slutte med smokk ? Vi fikk etter litt overtalelse lov å koke dem på sykehuset i en mikro. De var ikke helt blid for at jeg ville gi smokk etter bare dager, men jeg hadde fått melk og ungen diet fint, så var ikke noe problem for vår del. Tvert i mot, var det en fin avlasting for puppen siden babyen fikk dekket sugebehovet sitt uten at jeg trengte å bli for sår.


Du må fylle ut bankbytteskjema i nettbanken. Men vi ventet 1-uker før vi gav den ved sugebehov. Han hadde aldri problemer med sugeteknikk, men jeg fikk høre at det var viktig å legge til brystet så ofte som mulig for å stimulere produksjonen. Man bør være litt smokk for babyen de første dagene. Har nå en mnd gammel baby som nekter smokk for alt i verden!


Hun har merket seg en liten nedgang i bruk av smokk de seneste årene, og understreker at det også er positive sider ved ikke å bruke den. Mange barn våkner på natten av at smokken har falt ut og begynner å gråte, et problem man slipper dersom babyen blir vant til å sove uten, sier hun. Sugeteknikken et barn bruker når det ammer og når det bruker smokk er ulik. Bytte mellom bryst og smokk kan derfor forvirre barnet, og det anbefales derfor å utsette introduksjonen av smokk til barnet er fire uker – eller til ammingen er godt etablert.


Smokk til nyfødt

Ulemper ved bruk av smokk er først og fremst knyttet til langvarig bruk. En rekke studier har sett på fordeler og ulemper ved bruk av smokk 1. Fordelene ved bruk av smokk er blant annet: Smokken har en smertelindrende effekt ved mindre inngrep. Den tar i alle fall oppmerksomheten bort fra ubehagelige opplevelser slik som vaksinering og blodprøvetakning. Unngå røyking i barnets nærmiljø.


Ikke la barnets ansikt bli tildekket under søvn. Pass på at barnet ikke blir for varmt. Amme om mulig og la gjerne barnet bruke smokk. Vanlige årsaker til at barnet gråter, kan være at det er sultent, at det har behov for et bleieskift, at det er trett, eller har behov for kontakt og kos.


Med Philips Avent-smokker kan du trøste barnet ditt når som helst. Gir trøst og komfort til barnet ditt. For barn mellom 0-måneder! Kjøp smokk hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Om du ønsker å bruke smokk til barnet ditt eller ikke, er mye opp til deg selv. Helsesøster Elin Asbjørnsen sier at smokk til barna kan være en god hjelp for barna når de skal falle til ro – etter at ammingen har kommet godt i gang. Men det er heller ikke alle barn som vil ha smokk. Noen smokker har også spesielle funksjoner, Mam Night lyser i mørket, og gjør det enkelt for både baby og foreldre å finne smokken i mørket.


Jeg opplevde at smokk gjorde det lettere for far å bidra til å roe babyen når den ikke hadde behov for pupp. En smokk kan gi fordeler som at barnet sovner lettere og at det roer ned barnet om det er sint eller urolig. En smokk gir trygghet og trøst til babyer med stort suttebehov. Smokk kan også hjelpe deg med å skille mellom et irritert og sultent barn.


Smokker kommer i ulike fasonger og størrelser, samt ulike materialer. Dette med smokk er rare greier: Foreldre kan bruke ukesvis på å venne et nyfødt barn til å ta smokk. Vi prøver alle salgs typer, lirker og lemper og holder smokken inne til barnet endelig skjønner poenget.


Det varierer veldig fra baby til baby hvilken smokk de liker, og det er vanlig at man må prøve flere for å få dem til å ta smokk. Mange nyfødte foretrekker smokker i naturgummi (latex) fremfor silikon, da disse er mykere. Trøst er selvsagt personlig, så det finnes en rekke ulike smokker som passer til babyens unike behov.


Fra nyfødt til smårolling, fra å lyse i mørket til å gi ekstra luftstrøm og med uendelig mange søte utforminger har Philips Avent litt trøst til alle babybehov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg