fredag 23. mai 2014

Utslett på halsen

Skyvedører - Upp till rabatt! Vi sender over hele Norge. Jeg er ei jente på som har vært plaget med et rødt, sviende og tørt utslett på halsen.


Utslett på halsen

Først var det bare et lite område på kragebeinet, senere ble det litt større, og lenger opp på halsen har det blitt et område på størrelse med en tikrone. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling. Det er en lang rekke ulike årsaker. Hei Jeg har et rødt hissig utslett på halsen og grunner på om jeg er alargisk mot noe.


Det utslettet er rødt og det klør. Har prøvd å bruke hydrokortison men det hjelper ikke så mye. Noen av barnesykdommene gir klassiske utslett. Klikk på lenkene for å se bilder av de forskjellige utslett. Røde hunder: Et utslett med lyserøde prikker kommer til syne først bak ørene og i hodebunnen.


Et utslett kan ha flere årsaker, og jeg kan ikke si deg sikkert hva ditt utslett skyldes, uten å ha undersøkt deg selv. Jeg opplevde å få røde kløende prikker på hender, mage, rygg og delvis på brystet som kom av stress. Får fortsatt slike prikker på hendene når jeg er under mye stress (f. eks. rundt eksamenstider). Utslett kan komme av så mangt.


Etter masse utredning og tester ble det konkluderert med at jeg er allergisk for endel virkestoff i flytende såpe, shampoo og balsam og når jeg vasket håret så fikk hodet i dette området for mye på seg ved to hårvask og balsam som jeg lot være i en stund. Det første utbruddet (primærutbruddet) kjennetegnes ved allmennsymptom og vondt i halsen , utbrudd av småblemmete utslett på forhuden eller rundt urinrørsåpningen, det svir og er ubehagelig. Blemmene brister og blir til grunne sår. I løpet av tre-seks dager vil et utslett med små blemmer vise seg. Alle artikler i NEL og på NHI.


Som regel blir regionen rundt brystkassen rammet, men noen får også utslett på halsen og i ansiktet. Soppinfeksjoner: Soppinfeksjoner kan minne om flere andre hudsykdommer. Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder.


Jeg er en gutt på fjorten, og har siden noen måneder blitt plaget av utslett på halsen ! Jeg fikk lignende utslett ofte på begge sider av halsen og brystet. Kan det være allergi jeg har? Om kveldene når jeg har lagt meg blir jeg så plaget at jeg ikke kan få sove, det vil si at jeg blir fristet til å klø hele tiden.


Burde jeg kanskje kjøpe hudkrem, eller. AnonymBruker skrev: Jeg har ikke orket noe i dag. Har ikke kledd på meg, men har spist litt. Jeg greier ikke å glede meg til jul som jeg ellers vanligvis gjør.


Min datter ringte før helgen og var sur på meg. Min svigerinne skjelte meg ut som bare det i fjor (hun har store problemer). Razor utslett på halsen er et vanlig problem som skyldes dårlig barbering teknikker, inngrodde ansikts hår, og mangel på smøring når du barberer.


Utslett på halsen

Dette er etterfulgt av utviklingen av kvise-lignende barberhøvel humper. Jeg får ofte rødt utslett på halsen og brystet. Det gjør ikke vondt og det oppstår i situasjoner hvor jeg blir litt nervøs og stresset. Kan jeg gjøre noe med det, spør en kvinne.


Et eksempel på dette er grupperte små blemmer langs en nervebane på den ene siden av kroppen ved helvetesild (herpes zoster). Ved legeundersøkelsen vil sykehistorien gi viktig informasjon. Symptomer på helvetesild består av utslett , kløe, svie, prikking og brennende smerter på et hudområde. De første symptomene består av prikking, kløe og svie som deretter utvikler seg til utslett med blemmer på dette området.


Utslett på halsen

Det kan forekomme betennelse i disse blemmene, og de sprekker gjerne før de tørker ut. Fritt Tog T3: På et tidspunkt omdannes Ttil Ti mange av kroppens vev, først og fremst i nyrene og leveren. Fritt T(FT3) kan først da nå inn i cellene for å utøve sin metabolske effekt.


I tillegg omdannes en del (ca. ) av thyroideahormonet Ttil aktivt Tved hjelp av bakterier i mage og tarm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg