onsdag 7. mai 2014

Pleie og omsorg

Bergen kommune gir pleie - og omsorgstjenester til sine innbyggere. Her får du informasjon om hvordan du går frem dersom du eller noen nær deg har behov for pleie - og omsorgstjenester. Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden.


Pleie og omsorg

Den optimale pleie , omsorg og behandling i livets sluttfase må rette seg mot pasientens fysiske, psykiske, sosiale, åndelige og kulturelle behov. Det gjelder med andre ord å yte omsorg og pleie ut fra et helhetlig menneskesyn. Behovene er individuelle, og det må pleien også være.


De fleste mennesker frykter døden fordi den er ukjent. Sykehjem og HDO (Heldøgns Omsorgsbolig) Kortids- og avlastningsopphold i sykehjem. Hjemmebaserte tjenester. Rehabilitering i sykehjem.


Pleie og omsorg

Klubber Kontakt oss. Kurs, konferanser og arrangementer. Forskrift om kvalitet i pleie - og omsorgstjenestene for tjenesteyting etter lov av 19. Veilederen Helse og omsorg gjør hverdagen enklere.


Det er i dag et økt press på ansatte i helse- og omsorgssektoren. Stadig nye krav fra myndighetene om kompetanse på gjeldende regelverk, samtidig som pårørende og tjenestemottakere i større grad er klar over sine rettigheter. Modalstunet pleie og omsorg , sosiale tenester, og helse Plan, bygg og eigedom Brann og beredskap, kart og oppmåling, plansaker, byggesaker, teknisk og miljø. Vi tilbyr pleie og tilsyn hjemme hos våre kunder, enten det er timers oppfølging eller daglige besøk til faste tidspunkt. Helse- og omsorgsdepartementet har det overordnede ansvaret for helsepolitikk, folkehelse, helsetjenester, kommunale tjenester til eldre og funksjonshemmede, helselovgivning og deler av sosiallovgivningen i Norge.


Pleie og omsorg

The document has moved here. Janne Drevsjø er einingsleiar. Eining for pleie og omsorg har ansvar for alle tenestene som tidlegare låg til dei tre einingane sjukeheim, heimetenester og tenester for funksjonshemma. E-post til kommunen SiFra - meld feil Finn en ansatt. Midsun Molde og Nesset er Molde kommune fra 1. Den er fortsatt under utvikling, og det kan hende at du finner sider som ikke er oppdatert ennå.


Vi jobber med å oppdatere Finn en ansatt. Gi oss gjerne tilbakemelding på fant du det du lette etter. Netto driftsutgifter, pleie og omsorg pr. Indikatoren viser driftskostnadene til pleie og omsorg målt i kroner pr innbygger år og over i kommunen etter at egenbetaling for tjenestene og øremerkete tilskudd fra staten og evt.


Målgruppe: Saksbehandlere i helse- og sosialtjenesten. Utdanningsinstitusjoner. Denne veilederen er ikke oppdatert etter dagens regelverk, og er under revidering.


Meldingen omhandler forslag til hvordan den kommunale helse- og omsorgstjenesten kan utvikles for å møte dagens og fremtidens utfordringer. Forslagene omhandler tiltak som skal legge til rette for en flerfaglig og helhetlig kommunal helse- og omsorgstjeneste, med god kvalitet og kompetanse. Pleie - og omsorgstjenestene omfatter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg