onsdag 14. mai 2014

Kommunal leilighet

Kommunal leilighet

Super Leilighet med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Informasjon om å leie kommunal bolig på norsk, engelsk, arabisk og somali. Boligbygg, kundesenter, bomiljøvakt. Jobb i Oslo kommune. Svar: Leieforholdet må sies opp hos den du har kontrakt med og betaler husleie til. Det er dagers oppsigelsestid fra de har mottatt den skriftlige oppsigelsen.


Noen ligger i bygg som kommunen eier, andre er i borettslag eller sameier, hvor kommunen eier en eller flere leiligheter. Kommunen har ofte flere boligsøkere enn det er ledige boliger. Det kan derfor være noe ventetid for å få tildelt bolig. Kommunen prioriterer mellom boligsøkere på venteliste etter behov.


Kommunal leilighet

Du benytter samme søknadsskjema dersom du skal søke om å bytte kommunal bolig, eller søke om å fornye leiekontrakten. Dersom du skylder husleie for tidligere kommunal leilighet må dette ordnes opp i før ny søknad blir behandlet. Har du lån i kommunen som er misligholdt, må det være kommet til en nedbetalingsavtale før søknaden behandles. Søknad om bytte av kommunal bolig.


Dersom du bor i en kommunal utleiebolig, kan du søke om å få bytte til annen. Tildeling av ledige kommunale boliger skjer administrativt. På rådmannens vegne er det representanter fra NAV og fra enhet for Tekniske tjenester som foretar selve tildelingen på basis av søknader fra interesserte. Kommunal bolig er i utgangspunktet et midlertidig tilbud om å leie en bolig som Ullensaker kommune eier. Grong kommune har en rekke kommunale boliger for leie samt en del leiligheter og boliger som forvaltes på vegne av Grong boligstiftelse og Grong boligbygg AS.


Vi har ulike typer boliger. Du kan søke om å leie kommunal bolig om du ikke klarer å skaffe deg en egnet bolig selv eller med annen offentlig hjelp. Du kan også søke om kommunal bolig hvis trenger spesiell tilpasning på grunn av alder, bevegelses- eller utviklingshemning.


Botid i utleieboliger Botiden i kommunale utleieboliger er som standard tre år. Det legges avgjørende vekt på at du er uten mulighet til å skaffe deg alternativ bolig. Det blir også fylt ut søknad om bostøtte og melding om flytting til folkeregisteret. Dersom du blir innvilget bostøtte tar kommunen beløpet og reduserer husleien tilsvarende.


Kommunal leilighet

Når du har skrevet kontrakt får du utlevert nøkler til leiligheten. Du må selv bestille strømabonnement i ditt navn til leiligheten. Billigere leieboliger i Stavanger fører til at flere vanskeligstilte fikser seg hus eller leilighet på egen hånd. Når en del takker nei til kommunal bolig og ordner seg på egen hån.


Siden du søker, finnes ikke. På forsiden kan du prøve menyen, søkefeltet - eller spørre Kari. Søkere til kommunale utleieboliger har krav på råd og veiledning om alternative løsninger for sitt boligbehov.


Vilkår for å leie bolig. For å leie kommunal bolig må som hovedregel alle grunnvilkårene være oppfylt. Det kan imidlertid gjøres unntak fra et eller flere av grunnvilkårene ved åpenbart urimelig utslag i enkelttilfeller.


Kommunen kan veilede deg om du har spørsmål om søknadsprosessen. Kontaktinformasjon og søknadskjema finner du på din kommunes nettside. Dersom du har behov for ytterligere hjelp kan du kontakte pasient- og brukerombudet i ditt fylke for råd og veiledning om rettigheter du har som pasient eller bruker, og informasjon om fremgangsmåte ved søknad og klage. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.


Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg