fredag 30. mai 2014

Bokklubb jenter

Gavekortet kan du bruke på et stort utvalg bøker og produkter. Finn bokklubb jenter hvis du ser nå. Let ikke lenger, vi har det du trenger. Her finner du engasjerende bøker som er tilpasset barnas interesser og ferdighetsnivå.


Det gjelder å stimulere til leseaktivitet mens barnas er mottakelige, det vet du sikkert. Dersom en bokklubb tilbyr en velkomstpakke sparer du med en gang mye penger i forhold til prisene hos en vanlig bokhandel.

Mest populære bokklubber er de for barn og krim. Alt fra Pingle-bøker som får leserne til å le høyt til glitrende fantasy eller realistiske romaner om vennskap, annerledeshet og kjærlighet. Bokklubben Ungdom – de beste ungdomsbøkene. Girl:It har bøker for jenter som ønsker å lese engasjerende, spennende og underholdende bøker – tenk på hvor gøy det kan være å dukke ned i en bok du ikke klarer å legge fra deg!


Klubbpakkene inneholder alltid noe mer enn bøker. Twinsy gjør lesing gøy! I Megaklubben finner du det beste av litteratur som utgis for ungdom fra inn- og utland.


Billige bøker med maks rabatt. Nye romaner krim barnebøker fakta lydbøker e-bøker klassikere.

Hva passer best for deg? Vi er en gjeng lesehester som har laget en oversikt over bokklubber i Norge for deg slik at du finner den bokklubben som passer best til ditt behov. Vi representerer ikke bokklubbene vi skriver om.


Klubben er selvsagt ideell for både gutter og jenter som digger fotball. Kickerz ut faktabøker om fotball, tegneserieblader og album, KICKERZ-bla plakater av de største stjernene, fotballkort og mye annet flott. Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-år! Hos Barnas Egen Bokverden har vi de beste barnebøkene til lave priser. Barnebøker som skaper leselyst og leseglede!


Opprett en konto eller logg inn for å kommentere. Klubben tilbyr bøker til lesere som har vokst fra barnebøkene, men foreløpig ikke helt våger seg på voksenbøker. Husker du ditt første møte med Skjønnheten og Udyret, Løvenes konge eller Peter Pan? Megaklubben er den perfekte klubben for deg som er ung og sulten på spennende bøker for unge mennesker.


At du satt dønn stille og bare forsvant inn i historien? Er dere medlem i en bokklubb ? Jeg skal melde jenta mi på år inn i en bokklubb men vet ikke hvilken. Hvilken erfaring har dere fra de forskjellige klubbene? GIRL:IT er den beste pakken for barn i alderen 7–år som elsker lesing, inspirasjon og girl power! Abonnementspakken inneholder alltid en alderstilpasset bok, et populært magasin og fine ting.


Les om fantasy, mysterier, vennskap, kjærlighet, drømmer, idoler, mote, DIY og mye mer!

Dette er kokeboka for deg som liker god mat og som har lyst til å lage den selv! Men hva når du føler at vennene dine forandrer seg? Kanskje dere ikke er sammen like mye som dere var før? Denne boken forteller deg om hvordan du blir en god venn og hvordan du tar vare på vennene dine. Kiki Thorpe og Disney har sammen skapt en magisk historie om fire vanlige jenter , som på et blunk befinner seg i Drømmelan hjemstedet til Tingeling.


Denne serien tar for seg feer, havfruer og trolldom – men også vennskap og det å begynne å vokse opp. Det lønner seg å være medlem! Rosendahl drikkeflaske og termokopp Lekkert og praktisk sett bestående av drikkeflaske og termokopp fra Rosendahl.


Begge med trykknapp-funksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg