torsdag 8. mai 2014

Glasur med kokesjokolade

Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til stor del finansieres av annonseinntekter. Noen annonser ser du fordi vi tror de kan interessere deg. Vi antar dette basert på din tidligere aktivitet på Schibsteds nettsteder og apper. Glasur til sjokoladekake.


To gode varianter av topping til sjokoladekake.

Dette er et innsendt mattips fra LineG. Med kakao og melis. For de som ikke liker appelsin, kan denne byttes ut med samme mengde vann blandet med vaniljesukker eller vaniljeessens og man kan utelate appelsinskallet.


Smør, oppdelt sjokolade, sirup og kaffe varmes over vannbad til alt er smeltet. Rør godt sammen til en jevn blanding. Stroh-rom eller konditor-rom. En fantastisk enkel oppskrift som gir glatt og lekker sjokoladeglasur på null komma niks.


Dekk din favoritt-sjokoladekake med denne glasuren eller klikk her for oppskrift på enkel sjokoladekake.

I videoen under er det skåret ut to runde bunner på ca. Freias mest solgte kokesjokolade er kanskje også den beste allrounderen. Den gir nok preg av kakao til at den største sjokoladeelskeren blir fornøy men uten å skremme bort dem som ikke liker for sterke smaker. Langpanne sjokoladekake med glasur , non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn.


Barna kan være med å pynte kaken selv. Oppskriften passer til en langpanne. Ta av platen og rør i melis og vaniljesukker. Tilsett 1-ss kaffe til du får ønsket konsistens.


Blir glasuren for tynn igjen er det bare å ha i ekstra melis. Rør til den er helt glatt og bre over kaken. En god glasur er prikken over i-en på ethvert bakverk. Ina-Janine Johnsen fra Mat på Bordet deler her sine beste tips til hvordan du kan lage god glasur , og du får oppskrift på nydelige glasurvarianter. Kokesjokolade , meierismør og vann smeltes sammen og røres til slutt inn det andre 4. Formen kan med fordel smøres med formfett og meldryss for at kaken skal slippe lettere når den skal ut av formen.


En langpannekake er perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er skoleavslutning, dugnad eller foreldremøte.

Denne oppskriften er et godt alternativ til de som må spise glutenfritt, men alle vil like denne kaken. Her gjøres kaken ekstra stas på med sjokoladekrøller, og kunne såvel stått på kakebordet på 17. Sjokoladeglasert, myk sjokoladekake er familiens favoritt. Ekstra festfin med blank glasur. P vil du finne oppskrifter for brownies glasur med kokesjokolade samt tusenvis av lignende.


La kakestykkene stå i kjøleskapet til glasuren har stivnet. Dronningkvadrater kan fryses. Da slipper du glasursøl når du pakker dem ned i fryseposer. Kok opp kremfløten og smør i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt kokesjokolade.


La sjokoladen smelte i den varme fløten. Rør blandingen jevn og la glasuren avkjøles til den får en tykk smørekonsistens. Montering av kaken: Ta de tre kakebunnene ut av kakeformene og dra av bakepapiret. Dynk bunnene godt med varm.


Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise. Perfekt til barnebursdag i travel hverdag. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Hell den over en bolle med sjokolade og rør til du får en glatt glasur.


Kokkens tips Ved å tilsette litt honning eller sukker blir glasuren enda blankere. Sett avkjølt kaken du skal glasere på en rist og et bakepapir under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg