onsdag 21. mai 2014

Sjokoladeglasur til kake

Oppskrift på en fantastisk god sjokoladeglasur. Barnas beste sjokoladekake med sjokoladeglasur er verdens enkleste kake å lage. Perfekt til barnebursdag i en travel hverdag.


Blank sjokoladeglasur , eller ganache som det heter på fagspråket, kan brukes til å glasere kaker slik at de får en glatt og blank overflate av sjokolade som dekker hele kaken. Overmodne, brune bananer er en suveren grunn til å bake en saftig banankake med gode innslag av både sjokolade og nøtter.

Som en ekstra bonus er kaken toppet med et tykt lag kremost- sjokoladeglasur. Tips: Bruk gjerne valnøtter, pekan- eller macadamianøtter. Velkommen til mitt søte kakeparadis!


Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. En fantastisk enkel oppskrift som gir glatt og lekker sjokoladeglasur på null komma niks.


Dekk din favoritt-sjokoladekake med denne glasuren eller klikk her for oppskrift på enkel sjokoladekake.

I videoen under er det skåret ut to runde bunner på ca. En langpannekake er perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er skoleavslutning, dugnad eller foreldremøte. Denne oppskriften er et godt alternativ til de som må spise glutenfritt, men alle vil like denne kaken.


Den blir ikke så høy, men den er fantastisk god. En kake du garantert vil bake igjen! Se video for steg-for-steg hjelp til perfekt kake. Sjokoladeglasur : Kok opp kremfløten og smør i en liten kjele.


Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt kokesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten. Rør blandingen jevn og la glasuren avkjøles til den får en tykk smørekonsistens.


Montering av kaken: Ta de tre kakebunnene ut av kakeformene og dra av bakepapiret. Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker? Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg. La deg inspirere her.


Vet det florerer av forskjellige oppskrifter og mange av dem er nok også ganske like hverandre.

Den passer til det meste, fra fyll i kake , til trekk rundt kaka, og ikke minst som topping til herlige cupcakes. Her får du en enkel og rask oppskrift på fyldig, myk og luftig sjokoladekrem. Kremen passer perfekt til både sjokoladekake og muffins. Sjekk ut denne SJOKOLADEKAKEN! Det er faktisk så mye sjokoladeglasur at du kan tillate deg å ta en skje eller to til prøvesmaking mens du holder på, uten å engste deg for at kaken da blir kjip.


Sjokoladekake i langpanne: Sjokoladekake er noe de fleste liker og den passer derfor utmerket til alle store og små anledninger. Saftig sjokoladekake med sjokoladeglasur av kremfløte, smør og mørk sjokolade. Denne gangen er det ikke en kake som blir publisert, men selve kremen for å ha oppå en kaken. Dette blir fort familiefavoritten!


Hadde tenkt å vente til jeg hadde funnet en verdig kakebunn, men dette er en hastesak #128521; Denne kremen må dere rett å slett få oppskriften på fortere enn svint, for dette var jammen kremen over alle kremer. Skal du legge glasur på en kake er det lurt å lage det som på engelsk kalles en crumb coat. Da smører du et tynt lag glasur på hele kaken og setter den kjølig i en halvtime før du dekker kaken med et tykt lag glasur.


Da låser du inn smulene med det første glasurlaget og forhindrer at pynteglasuren blir full av smuler. VG tar ditt personvern på alvor. Derfor laster vi ikke tredjepartskode før det er nødvendig.


Klikk igjen for å like denne videoen. Glasuren har en god og mild smak av sjokolade. Ved å piske inn romtemperert smør forvandles glasuren til sjokoladekrem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg