torsdag 29. mai 2014

Bestille gratis kondomer

Bestille gratis kondomer

Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg i postkassen. Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer.


Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema. Målgruppe og utdeling av gratis kondomer. Merk at privatpersoner ikke får tilsendt gratis kondomer og glid på denne siden. Denne siden er for bestillinger til f. Helsestasjoner, skolehelsetjenesten, helsesøstre, russestyret, organisasjoner, arrangement og andre som trenger gratis kondomer og glid for utdeling til ungdom.


Ungdom og unge voksne kan få gratis prevensjon eller støtte til kjøp av prevensjon også på andre måter. I tillegg til at du kan bestille gratis kondomer på nett, kan disse også fås hos helsestasjon og skolehelsetjeneste, skoler og høyere utdanningsinstitusjoner, ungdomsarrangementer og lokale møtesteder for ungdom. Jeg ønsker å bestille gratis kondomer , men er redd for at familien min kommer til å skj. Er det mulig å bestille kondomer uten latex gratis ? Hvor mange ganger kan man bestille kondomer på gratiskondomer.


Lurte på om man kunne bestille gratis kondomer med smak på nett. Har tenkt å bestille gratis kondomer på nett. Fra denne nettadressen kan man bestille en gratis prøve-pakning med kondomer. Dessverre klarer jeg ikke å finne ut om alle inneholder glidemiddel.


Man må erklære seg år for å kunne bestille fra dette nettstedet. London Pub) og cruisingområder (som Sognsvann) eller hentes på klinikker og helsestasjoner. Helseutvalget distribuerer ikke kondomer per post, men du er velkommen til å hente gratis kondomer hos Helseutvalget i våre åpningstider. Kondomer kan bestilles på gratiskondomer. Rask gratis levering over 1kr (levering koster kr).


Bestille gratis kondomer

Billige kondomer , de laveste prisene online. Sikker betaling når du kjøper kondomer. Diskré og anonym innpakking. Hvorfor øker interessen for gratis kondomer så markant? Det er antakelig flere faktorer i spill.


Vi ser at mange ideelle organisasjoner prioriterer å dele ut kondomer til relevante grupper. Dette er et lavterskeltilbud som markedsføres primært blant målgruppene, men som er åpent og gratis for alle uansett alder. Carlsen til Dinside. Må man spørre om kondomer på helsestasjon for ungdom? Kan jeg være gravid?


Gir tynne kondomer like bra beskyttelse mot kjønnsykdommer? Skal man holde om kondomen under samleie? Står mobilnummeret mitt på konvolutten fra gratiskondomer. Spørsmål om produkter må sendes til det firma som selger produktet.


SVAR: Hei Fint at du skriver til oss på ung. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e-resepter og kjernejournal. Helsedirektoratet deler ut lateksfrie kondomer gratis. Gamle kondomer sprekker lettere.


Bestille gratis kondomer

Kontroller datostempelet på pakningen. Du kan også bestille gratis kondomer fra HelseNorge her. Utvalget består av ulike størrelser og tykkelser for best mulig passform og nytelse. Gratis kondomer finnes også på helsestasjoner for ungdom.


Private personer kan bestille en ny konvolutt med kondomer , med eller stykker, hver 14. Du kan bestille gratis kondomer ved å gå inn på gratiskondomer. I tillegg er det mange helsesøstre på videregående skole og Helsestasjon for ungdom som deler ut gratis kondomer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg