onsdag 7. mai 2014

Hvordan trene bryst hjemme

Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? Dette bør du ha fokus på. Benkpress – ExorLive. Ligg med føttene i gulvet og hold stangen på strake armer over brystet.


Ha litt bredere grep enn skulderbredden. Senk stangen langsomt, til den berører brystet , og press opp igjen med noe større hastighet.

Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym. Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker. Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå. En klassisk og veldig effektiv øvelse som de aller fleste kjenner til, og som kan varieres i vanskelighetsgrad og for å trene ulike deler av overkroppen.


Plasser hendene i skulderbredde under deg, og stå med føttene samlet. Senk deg rolig ned med rett kropp til du treffer gulvet med brystet , før du hever kroppen opp igjen. Hvordan kan jeg få mer synlig six-pack?


Den er også såpass funksjonell at du kan trene den hjemme. Har du lyst til å trene magemusklene hjemme ?

Dessverre er det imidlertid vanskelig å gjøre. Du måtilegne deg gode spisevaner og trene hver dag. Heldigvis trenger du ikke å gå på treningsstudio eller bruke maskiner for kompliserte øvelser hvis du ønsker å trene magemusklene dine. For å trene brystet i et dips-stativ bør stativet ha en V-form hvor hendene plasseres i den bredeste posisjonen på stativet.


Hold armene strake i utgangsposisjon. Len deg lett framover og bøy albueleddet slik at du danner en graders vinkel i bunnposisjon eller til albuen er armens høyeste punkt. Du har tidligere sett meg utføre mer seriøse øvelser for rygg, som markløft, chin-ups, og lignende, men er du hjemme , og tilgangen til treningsutstyr er minimal, kan denne være fin. Tren kjernemuskulaturen – effektive øvelser. Uavhengig av hvilken øvelse vi utfører når vi trener, så starter de alltid fra kjernen.


Det er derfor kanskje ikke så overraskende at kjernemuskulaturen vår er viktig. Bare fantasien setter grenser. Vi har testet ni slynger til slyngetrening.


Noen av slyngene leveres med DV onlinetjeneste eller treningsplakat som instruerer deg hvordan du skal trene. Har lyst til og trene mage og bryst , men på enkle måter. Trener innebandy ganger i uka, så treningssenter er ikke et alternativ. Målet er flatere mage, og kanskje gå opp mot sixpack ettervært. Vil også få et litt mer trent bryst.


Trener også bicepsene mine, og har 2x3kg vekter som jeg bruk. Her er øvelsene du også kan gjøre hjemme.

Muskelmassen avtar med alderen, men det betyr ikke at du trenger å ha slappe armer for det. Tren styrke, skriver magasinet iVillage. Løft brystet opp mot taket,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg