onsdag 28. mai 2014

Billig shopping london

Lag din beste reiseplan og elsk din neste reise. Oppdag utrolige opplevelser. Reis bekymringsfritt med GetYourGuide. Hundrevis av muligheter. Bestill London-dagsturer!

Din offisielle billettforhandler! London er definitivt en av Europas beste og mest populære shoppingdestinasjoner. Her finner du alt, uansett hva hjertet ditt (eventuelt lommeboken din) måtte begjære.


Billig i London – tips til luksus på budsjett. REISE London -turen kan gi en følelse av luksus uten at den nødvendigvis behøver å koste skjorta. Denne guiden viser deg hvordan du kan bo, spise og handle smart og rimelig i London med luksusfølelsen i behold.


Alt fra det aller rimeligste til luksus på budsjett.

Du må belage deg på å reise litt for å komme hit, da det ligger ca. Men det er verdt det. Dette er nemlig en outlet, hvor du hver dag, hele uken kan shoppe merkevarer med opptil rabatt.


Shopping i London Mange kommer til London for å handle, men denne byen er ikke billig. Pundet er i dag noe svakere enn det var for noen år siden, men byen er generelt sett veldig dyr. Vi nordmenn reiser til London for shopping , heftig uteliv og utallige restauranter og kafeer å velge mellom. Er du i London og har lyst på den aller beste shoppingen, er det hit du bør dra. Oxford Street – over 3butikker og gata de aller fleste handler i. Det er selvfølgelig både positivt og negativt.


London har gjennom lange tider vært å regne som shoppingmekka med sine store kjøpesentre, ekstreme utvalg og tradisjonsrike shoppinggater. Vår prissjekk av identiske plagg i kjedebutikker i London , viser at det lønner. LONDON : Her er de beste tipsene til hvordan du kommer deg rundt i London , hvor du bør spise, hva du kan gjøre - og hvordan du kan gjøre det uten å tappe feriekontoen helt.


Bo i sentrum av det som skjer. Velg blant flere hotell i ulike prisklasser. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.

Og det er ikke uten grunn! London byr på både billig og dyrt, nytt og vintage, varehus og markeder - for en by! For sånne som meg som ikke bor i Oslo, så er besøk på Zara og Mango også et must når jeg er i London.


Det skader jo heller ikke å ta en tur til Camden og Spitalfields Market, man kan finne mye der, men det er ikke alltid så billig som man skulle ønske. Redaktionen her på london. Klik på et af linkene herunder og se mere om shopping i London. London shopping guide, som giver dig det bedste udgangspunkt for shopping i London.


Hotellene under kan du booke direkte online. Et bra hotell i London trenger ikke å være dyrt. Vi gir deg tips og anbefalinger om overnatting på billige og bra hoteller på din London reise. Enten du skal på weekendtur, romantisk weekend med kjæresten eller bare ønsker en billig weekend i London.


Vi hjelper deg uansett. Vill tipsa er som söker billig shopping i London att lösa vår guide till just det, rea och billigt shopping i London. Et must når du er på juleshopping i London er å stå på en av de fantastiske skøytebanene. Her kan vi love deg julestemning! London Shopping I London kan man nog shoppa det mesta.


Har du varit i New York och Paris så känner du igen dig! I klädväg kan du shoppa klassisk, street, second han vintage och självklart sy upp dina egna kläder. Du hittar allt från lyxiga butiker och stora varuhus till livliga marknader och secondhand-butiker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg