torsdag 29. mai 2014

Sjokoladeglasur med sjokolade

Stroh-rom eller konditor-rom. Overmodne, brune bananer er en suveren grunn til å bake en saftig banankake med gode innslag av både sjokolade og nøtter. Som en ekstra bonus er kaken toppet med et tykt lag kremost- sjokoladeglasur. Tips: Bruk gjerne valnøtter, pekan- eller macadamianøtter.


Blank sjokoladeglasur , eller ganache som det heter på fagspråket, kan brukes til å glasere kaker slik at de får en glatt og blank overflate av sjokolade som dekker hele kaken.

En fantastisk enkel oppskrift som gir glatt og lekker sjokoladeglasur på null komma niks. Dekk din favoritt-sjokoladekake med denne glasuren eller klikk her for oppskrift på enkel sjokoladekake. I videoen under er det skåret ut to runde bunner på ca. Smør, oppdelt sjokolade , sirup og kaffe varmes over vannbad til alt er smeltet.


Rør godt sammen til en jevn blanding. Glasur til sjokoladekake. To gode varianter av topping til sjokoladekake.

Med kakao og melis. Dette er et innsendt mattips fra LineG. En langpannekake er perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er skoleavslutning, dugnad eller foreldremøte. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise.


Perfekt til barnebursdag i travel hverdag. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Barn elsker pynt med fine farger og det trenger ikke være så vanskelig. Topp med sjokolade , strøssel og seigmenn. På bildet i topp har vi også brukt lakriskuler og hakkede nøtter. Sjokolade og Søtsaker du kan gi bort i Gave eller unne Deg Selv. Nordens største utvalg!


Smaken av sjokolade er kanskje verdens mest elskede. Her er ti interessante fakta du kanskje ikke visste om det brune gullet. Saftig sjokoladekake med sjokoladeglasur av kremfløte, smør og mørk sjokolade.

Seige brownies med sjokoladeglasur holder seg gode i flere dager i kjøleskapet. Dekk til med plast så de ikke blir tørre i kantene. Disse kakebitene er også supre å fryse. Anbefaler deg virkelig å teste ut denne oppskriften. Tilsett den smeltede sjokolade ,-og kaffe blandingen og pisk godt.


Tilsett så ett egg og pisk godt, så du ser at kremen blir luftig. Setter gjerne kremen litt i kjøleskapet før den skal brukes, men ikkk for lenge for da stivner den litt. Den kan fint også fryses ned og piskes opp igjen ved behov. Sjokoladeglasur 1g mørk sjokolade 1g romtemperert naturell kremost g romtemperert smør g sukker g (ss) kakao ½ dl rømme litt mørk sjokolade til pynt.


Sett stekeovnen på 1grader, varmluft, og kle et muffinsbrett med muffinsformer. Ha kakaoen i en skål og hell over det. Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker?


Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg. La deg inspirere her. Sjokoladekaker er godt, og spesielt barn synes dette er toppen:-) Da liker de ofte sjokolade smørkrem inni og ikke fløtekrembaserte fyll. Bunnene 3g hvetemel g bakekakao ts bakepulver ts natron 2g sukker g mykt brunt sukker egg ½ dl rømme eller creme fraiche dl melk ½ dl solsikkeolje.


Sjokoladeglasuren 1g romtemerert smør 6g romtemperert naturell kremost ts vaniljesukker g bakekakeo 3g melis. Raw Bountykake med sjokoladeglasur. Hvem digger ikke kombinasjonen kokos og sjokolade ? Denne kaken er bare så digg! I tillegg til å være supergo er denne kaken helt uten hvitt sukker eller mel, og den skal heller ikke stekes.


TORO Sjokoladeglasur Langpanne er tilpasset en langpannekake på (x cm) eller mange små muffins. Ved å piske inn romtemperert smør forvandles glasuren til sjokoladekrem. Trill pølser og del opp i passe store biter.


De skal ikke være for store. Du kan selv velge om du vil lage kuler eller små brød. Smelt sjokolade over vannba eller litt etter litt i mikro-ovn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg