mandag 19. mai 2014

Ensom og deprimert

Når man ikke er lykkelig med livet, har man en tendens til å falle inn i dårlige vaner. Dette er uvanene som kan gjøre vondt verre. Deprimert eller trist? I perioder av livet er det vanlig å føle seg nedstemt og trist. Men hvis dette varer over lengre ti er det viktig å snakke om det med noen som kan hjelpe.


Mitt hjerte består av et kaos av negative tanker og følelser.

Jeg kunne nevnt mye annet. Det er så tungt og jeg er så sliten. Ensom og deprimert etter hjerneslag. Godt over halvparten av de som er rammet av hjerneslag føler seg ensomme, mens vel en tredel også opplever å være deprimert.


Takk for at du kontakter Ung. Foruten å være deprimert , var han også ensom. Da jeg var var jeg ensom. Men så tok livet en ny vending.


Det å bli far forandret nemlig livet til den folkekjære fiolinisten.

Spør man en deprimert om når denne sist var ordentlig sint eller trist, har denne gjerne ikke kjent på en eller begge av disse følelsene på lang tid. Med kjent på følelser menes å få en aktivering i kroppen fra disse følelsene fremfor å bare tenke på at man er sint eller trist. Hvordan gjøre dette utdypes nedenfor.


Alt som kan hjelpe, er ikke forgjeves. Nå skal jeg åpne meg helt. Her er det ingen som vet hvem jeg er.


Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen timer. SVAR: Hei og takk for at du skriver til ung. Du forteller at du ikke har det så bra som du øns. Grunnen til at Terrence sin historie ble kjent er at han takket ja til å snakke med BBC om hvordan det var å være ensom og deprimert ,. Kanskje tar jeg tilbake. Ser det litt unødvendig for deg å ha nh-d14.


Egentlig skulle jeg skrytt voldsomt av den, siden jeg har den selv, noe jeg også kunne gjort. Istedet velger jeg å si at for din bruk har du ikke behov for en kilo på cpun. Virker ikke ut som du skal OC? Kjølig for du det med andre løsninger også.


Den kan frata deg søvn, energi, venner, håp og muligheter. I det siste har jeg vært utrolig deprimert og ensom.

Klasse og i starten gikk det bra og fikk venner men så gikk det rett nedover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg