onsdag 14. mai 2014

Catering bryllup oslo

Vi hjelper deg mer enn gjerne med maten og planleggingen av den store dagen. Vi leverer selskapsmenyer enten du ønsker 3-, 4- eller 5-retter. Se hva vi kan levere! Eget konsept for bedrifter.


Vi skreddersyr også til firmaer!

En dag du aldri glemmer. Trenger du catering? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Til juleselskap, julelunsj med jobben og til andre sammenkomster. Se meny og bestill her!


Spansk tapas håndlaget fra bunnen av med omtanke og kjærlighet. Se våre utsøkte menyer her!

Kontakt oss i dag – så hjelper vi med å finne en meny som passer ditt arrangement. Hos Kreativ Catering får du mat i særklasse. Det som er hverdagskost for oss, skal ikke bli det for deg og dine! La oss overraske deg og dine gjester! Alba catering til store anledninger i Oslo og Akershus.


Vi tilbyr uforglemmelig opplevelse med en italiensk vri, hvor du er alltid fokuspunktet. Med vår lidenskap for god mat ønsker vi å bidra til at ditt arrangement blir en smakfull og minneverdig opplevelse. All mat er laget fra bunnen av med kun de aller beste råvarer, og du kan velge mellom et bredt utvalg av retter. Vi tilbyr alt fra fingermat og tapas til gryteretter, 3-retters menyer og kaker. I sommersesongen er det også mange som ønsker grillmeny til utebryllup.


Gastro Catering leverer selskapsmenyer til bryllup enten du ønsker 3-retter, 4-retter eller 5-retter. Lekre og deilige smaker i form av kanapéer er også svært populært i bryllup. Grillsjefen Catering fra Oslo tilbyr kun den beste catering laget fra bunn av på vårt kjøkken.


Bryllup , julebord og firmafester - både privat og bedrift. Det er en fantastisk opplevelse å få lov til å være med å feire en så stor begivenhet i to menneskers liv.

Vi yter vårt aller beste, og samarbeider for å få dagen til å bli minneverdig for både brudepar og gjester. TASTEFUL CATERING MENUS. Cateringo has delivered exquisite catering in Oslo to thousands of satisfied customers.


Our menu offers everything you need for a successful event at home or at the office, special occasions or just a delicious meal with friends and family. We offer Oslo ’s largest selection of tapas, koldtbor buffets and fine dining. Finn Bryllup Catering.


Bestill blomster fra Interflora og få levering samme dag! Alle setter pris på blomster. Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling. Vi kan levere catering eller gjennomføre hele eller deler av bryllupet.


Haakon Tærud Catering er Oslos eldste catering ! Vi har hyggelige priser og alle rettigheter. Med over år med erfaring kan vi garantere catering av topp kvalitet til alle type arrangementer. Vi bestilte fra elvebredden catering til dåpen og det var veldig god mat. Bestilte kaker også og de var helt nydelige. På julebord på jobben har vi brukt kajsas catering flere ganger og vært veldig fornøyd med de.


Da kan tapas være et ypperlig alternativ. Sett sammen din egen meny eller velg en av våre anbefalte sammensetninger. På vårt plukkebord finner du mange spennende catering -retter og smaker. Catering til bryllup Her finner du bryllupsmeny samt retter du kan bestille enkeltvis for å skreddersy til deres ønsker. Uansett om du skal arrangere et lite møte eller stort selskap, er ditt oppdrag alltid ønsket av oss.


Vi ønsker deg velkommen som kunde, og lover å gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd. LEVERING I OSLO OG OMEGN. Vi serverer bedrifts- og privatkunder i hele Oslo og store deler av Akershus. Når du har bestilt i nettbutikken vår, på mail eller avtalt på telefon, velger du selv om du vil hente maten i avdelingen vår på Kjelsås eller få alt levert på døra til avtalt tid.


Tapas er en rekke småretter med grønnsaker, sjømat og kjøtt som er like varierte som råvarene de består av. Opprinnelsen er spansk. Tapas er svært anvendelig, og brukes til firmafester, konfirmasjoner, bryllup og i mange andre sammenhenger. Rockekokker tilbyr skreddersydd catering til alle typer arrangementer.


Catering – økende popularitet Bruk av catering er en voksende trend. Den mye omtalte ’tidsklemmen’ og større grad av sosialisering, er noen av grunnene til at vi, som en ledende aktør innenfor catering , har en stadig økende oppdragsmengde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg