mandag 5. november 2018

Teite vitser

Tørre vitser er vel også morsomme? I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme! Derimot om man syns tørre vitser er - tja, tørre - blir det kanskje ikke så morsomt? Vel, her er er det både morsomme og tørre vitser om hverandre. Det er vanskelig å skille.


Teite vitser

Så lat som alle er tørre vitser. Vitser er til for å spre glede. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Flere tusen vitser.


Morsomme sjekkereplikker, dårlige sjekkereplikker, søte sjekkereplikker. Her kan du finne litt av hvert! Forhåpentligvis kan noen av disse få frem latteren! Er du på utkikk etter korte vitser ? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden har vi samlet en rekke morsomme, korte vitser.


Pøh, og den tror du jeg går på. Sjekk ut humoristiske bøker hos tanum. En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen.


Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Trygve elsker gåter og vitser. Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser , og vil veldig gjerne lære flere.


Teite vitser

Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Hei, jeg trenger noen teite vitser. Så teite og enkle som mulig. Deler en klassiker og en skikkelig teit en jeg mener å ha kommet på selv på barneskolen.


Hva heter gartneren til Stalin? Setter pris på alle gode og dårlige forsøk! JavaScript-støtte mangler. I dag mens jeg venta på bussen kom det en kar og la seg ned på bakken i soveposisjon rett foran meg, syntes det var litt merkelig, men ville ikke stikke meg ut å gå å dulte bordi en som sikkert bare har tatt seg noen dram for mye. Da kan du sjekke ut nettsiden sammenlignforbrukslån.


Teite vitser

Her finner du de tørreste av de tørre vitsene vi har klart å finne. Har du noen egne tørre vitser å dele, bruk gjerne skjemaet nedenfor til å sende dem inn! Gorilla skrev: Man kan fort bli stresset, ja, når man har delt litt mer enn man tenkte over akkurat der og da. Trenger du et godt sitat? Forstår godt hvordan du har det.


Hva er vel ikke bedre enn å prøve seg på noen morsomme gåter eller fortelle noen gåter for barn? Hva får du hvis du krysser en skilpadde med et ekorn? Svar: Et mediasirkus rundt debatten om moral og etikken rundt genmanipulering. Teite vitser , noen litt grove, andre bare teite Termin i juli og august.


For når vi mister dem på gulvet så Ser-vi-etter! Lyst til å løse noen morsomme gåter? Vi har masse morsomme gåter for barn og voksne. Alle gåtene har svar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg