tirsdag 13. november 2018

Ledige fastleger

En fastleges pasientliste åpnes først når det er blitt ledige plasser. Når pasientlisten åpnes, tas det inn nye innbyggere. Er det færre enn det på ventelisten, vil lista fortsatt være åpen fram til de plassene er fylt opp. Lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via helsenorge. Anbefalte fastleger.


Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.

Din neste fastlege finner du her. Her kan du finne og bytte fastlege, og se hvem som er fastlegen din nå. Søk blant alle fastlegene her. Bytte på internett. Hvis du ønsker å bytte fastlege på internett kan du benytte helsenorge.


Du kan bytte fastlege to ganger per kalenderår. Du kan også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke er ledig. Norge, og få informasjon om hvilke tjenester disse tilbyr.


I Trondheim er det i dag 1fastleger fordelt på legesentre.

Oversikt over fastleger i Trondheim, og hvem som har ledig plass på sin liste, finner du på helsenorge. For informasjon om timebestilling og åpningstider ved ditt legesenter, ta kontakt med ditt legesenter. Søk etter ledige stillinger. Hvis du flytter fra en kommune til en annen, må du melde flytting til Folkeregisteret. Du kan velge en av dem, eller beholde den fastlegen du allerede har.


På denne nettsiden kan du søke etter en fastlege som du ønsker å bruke. Tidsskriftets stillingsportal for leger. Oversikten over leger med ledig kapasitet oppdateres fortløpende, det er hyppige endringer.


Legenes lister lukkes automatisk når de er fulltegnet og åpnes automatisk for tilmelding av nye pasienter når det blir ledige plasser. Her er alle ledige stillinger som er registrert på FINN. Her finner du en ooversikt over fastleger i Ås kommune.


Fastlegene i Bærum kommune er en viktig del av kommunens helsetjenestetilbud. I Bærum kommune har vi 1fastleger , fordelt på legesentre. På dagtid er det din fastlege som har ansvar for øyeblikkelig hjelp. I slutten av august var det for første gang ingen fastleger som hadde ledige plasser i Bergen. Dermed nådde fastlegekrisen et nytt bunnpunkt.


Etatsdirektør for helse i Bergen kommune, Brita Øygar sa da at det var satt i verk flere tiltak for å løse krisen, men at det kunne gå en måneds tid før tiltakene førte til at det igjen ble ledige plasser. Fastlegen har plikt til å prioritere innbyggere på egen liste.

Finne eller bytte fastlege I Arendal er det fastleger fordelt på legesentre. Målet er å øke antall fastleger i kommunen, redusere antall ledige fastlegeavtaler og øke stabilitet blant allmennleger i spesialisering. Med ALIS-avtale menes avtale mellom kommune og LIS om særskilte rekrutteringstiltak som går utover og kommer i tillegg til plikter og rettigheter som utgår fra spesialistforskriften. I tillegg mottar legene egenbetaling fra pasienter og honorarer fra HELFO etter bestemte satser beskrevet i normaltariffen.


Når listene er fulle stenges de for nye pasienter, og åpnes først når det er ledige plasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg