fredag 23. november 2018

Billig ferie med barn i norge

Hotell som passer ditt budsjett. Gratis avbestilling! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Har du begynt å planlegge sommerferien?


For større barn er via ferrata en morsom måte å klatre opp bratte stup – sikkert og med guide – via en stålkabel.

Dere kan klatre via ferrata i blant annet Hemsedal, Setesdal og Loen. Trenger du litt oppmuntring? Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. Familieferie med baby og små barn.


Jo mer moro de har det, desto mer kan du slippe løs ditt indre barn. Dårlig råd- billig ferie på sørlandet med barn. Vy express - gjør det enkelt å reise grønt med buss.

DFDS - ta den behagelige sjøveien fra København til Oslo. Rent-A-Wreck- det smarte leiebilvalget. Opplevelser for barn på norgesferie i sommer. Vi vil påstå at alle barn er født nysgjerrige og interesserte, det være seg i flora, fauna, naturvitenskap, historie eller kunst. Jeg har lyst til å reise utenlands på ferie til sommeren med mine tre barn på og år.


Budsjettet er ganske stramt, så jeg må tenke ut noe rimelig. Ser det er billige billetter til eks. Riga eller Vilnius. Et barn får bo gratis sammen med foreldrene.


Merk - veldig mange andre hoteller har også gode sommertilbud. Søk og finn de beste og billigste reiser i ett og samme søk. Finn billig flybillett til Spania - Mallorca - Ibiza - Costa del Sol ! Et flott hotell med avkobling og familieaktiviteter legger grunnlaget for den perfekte ferien med barn.


Du våkner, uthvilt, viklet inn i lakenet og strekker på deg. Middelhavets salte dufter henger igjen fra i går da dere kom frem. Her guider vi deg til den perfekte ferien.

Se hele utvalget vårt nedenfor. Fiskebåten er nå blitt spabåt, og Vulkana tilbyr en annerledes båtreise, med polarsafari og spa-opplevelser som passer like fint på sommeren, som på vinteren. Bli kjent med geiter, kaniner, høner og hester, lær å melke, stelle og fôre dyrene, lag pinnebrød rundt bålet eller dra på tur med hest og kjerre. Bli med på guidede fjellturer og yoga, eller book en deilig spabehandling. Her er nok av muligheter – både aktiviteter og moro for barna , og avslapning og ren nytelse for de voksne.


Hva med en svergietur? Kjør til Göteborg, og dere kan kanskje til og med ta en tur innom liseberg? Sjekk inn på et billig hotell med lekeplass ve og gå turer, dra på stranden, kanskje ta dem med på en aktivitet med flere på alderen til barna. Skal du reise på ferie med barn ? Her finner du tips om aktivitetsparker m. Det er kort og bra. Få tips til ferien her!


Topp for barn kan være å hilse på de to kjempepandaene, Meng Meng og Jiao Qing. Andre severdigheter barn liker, er East Side Gallery. En vegg med historie, men som barna syns er morsom.


Norge og resten av Skandianvia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg