tirsdag 6. november 2018

Pastasalat med reker

Med litt pasta, noen reker , litt salat, tomat og løk kan du enkelt lage en rask middagssalat. Og hvis du vil, lager du en god dressing av pesto og lettrømme. Pastasalat er praktisk og enkelt å servere hvis du venter mange gjester. Denne smaksrike ostesausen er basert på kremost og kan dessuten brukes som base til andre pastaretter.


Først og aller viktigst: Å lage en ordentlig god pastasalat er lett, bare du passer på å ikke overkoke pastaen.

En deilig pastasalat passer ypperlig til både lunsj, middag og kvelds. Denne varianten er lett og gir en liten smak av vår. Bland sammen dine favorittgrønnsaker, og lag en kremet saus med lettrømme og majones.


Smakssett med enten kinesisk løk, hvitløk eller kanskje litt chili, alt etter hva du foretrekker. Server med godt brød. Tips: Her er det brukt kinesisk hvitløk, men du kan også.


Kremet pasta med reker og cherrytomater.

Vil du lage en skikkelig god pastarett må du prøve denne oppskriften med kremet pasta og med reker og cherrytomater. Scroll to category content. Prøv denne pastasalaten med reker som blir ekstra smakfull med din egen tomatpesto. Den er enkel og rask å. En god og frisk salat som du kan variere med ulike grønnsaker. Perfekt til turer i skogen eller til piknik på stranden.


Igår fikk jeg gjester til lunsjtid og da syns jeg det passer fint med pastasalater nå sommerstid. Håndpillede reker og stekte kamskjell som marineres i hvitløk, sitron og olje, gjør denne salaten til noe mer enn en vanlig pastasalat. Sjømaten får følge av sprø grønnsaker, salte oliven, pastaskruer som metter, ristede pinjekjerner og et raust dryss av friske urter som setter ekstra smak på helheten. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Kan eg friste med en enkel, digg pastasalat med skinke og bacon? Reker , krabbe, hummer og kreps er deilig kosemat som ikke trenger masse forberedelser.


De fleste skalldyrene er ferdigkokte når du kjøper dem i fiskedisken hos Coop Mega og derfor spiseklare. Nytt tilbehør til skalldyr.

Vanlig tilbehør til skalldyr er loff, sitron, dill og majones. Salat er herlig sommermat. Kjøp ferdig cottage cheese dressing, da er det lett å ta med salat utendørs. Det smaker fantastisk. Eller prøv en hjemmelaget dressing med lett crème fraîche og pakk i en tett boks.


Pasta i kremet saus med reker , lakserogn og parmesan er en lettvint og delikat familiemiddag til både hverdag og helg. Får mer og mer sug etter denne salaten for hver gang vi lager den her i huset. Krydrer kyllingfiletene ekstra godt,og vender pastaen i ekstra pesto før jeg har det i med det andre. Tar også små søte tomater i,det frisker opp. Klarer så vidt å vente til neste dag da den er best,men da forsvinner også alt.


Takk for smaskens oppskrift,Malene! En pastasalat med kylling og annet godt slår alltid an, enten det er hverdag, helg - eller du skal ta med noe godt til et spleiselag eller sommeravslutningen. Her har pasta og kylling fått selskap av blant annet cherrytomater, rødløk, mozzarella og ruccula - og det hele toppes av en deilig urtedressing.


En frisk salat med pasta og reker passer like godt til en forrett, som til middag eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg