fredag 23. november 2018

Bakt potet mikro

På NetOnNet har vi mikrobølgeovner med god kapasitet og smarte funksjoner! Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Finn laveste nettpris her. I mikrobølgeovn: Potetene blir best hvis de bakes ved lav effekt i ca.


Bruker du full effekt, kan du regne ca. På grillen: Potetene bakes på grillen i - min, avhengig av størrelsen. Når potetene er ferdige, avkjøles de litt. Skjær toppen av poteten - den skal være som et lokk.


Skal du ha bakt potet til middag? Det tar minst en time i ovnen, men hvis du kjører potetene på full guffe i mikroen i 4-minutter først, går det mye kjappere. Da blir de gjennomkokt først, så kan ovnen sørge for den deilige sprø skorpen etterpå. Husk at du må stikke hull på poteten før du har den i mikroen. Logg inn for å følge dette.


Bakt potet er genialt, enten som tilbehør eller som egen turmat. Lag på bålet, eller stek hjemme i ovnen til mange, med deilig fyll. En deilig rett som kan varieres etter smak og behag og som krever lite kjøkkenutstyr for å servere.


Om du skal spise søtpoteten som en bakt potet , bør du avslutte med å gi søtpoteten minutter i stekeovnen for å få deilig, smeltet ost og sprø kanter. Det er vanskelig å få sprøtt resultat i mikroen, så akkurat her er ovnen uslåelig. Her er fremgangsmåten - prøv selv! Isbittrikset som gir evig liv til urtene.


Rømme og smør er det aller enkleste, men her er det bare å bruke fantasien: kryddersmør, hvitløksmør, vårløk, bacon, skinke, mais, ost og mye mer. Bakepotet gjør seg også godt som tilbehør til biff, laks og grillmat. Smaker spesielt godt til biff. Beregn en stor potet pr. Pakk potetene inn i aluminiumsfolie.


Bakes midt i ovnen på 2grader i 1-timer. Stikk en kniv i poteten for å kjenne om den er ferdig. Cottage Cheese er sunt og lett, og passer veldig godt å ha i poteten. Lime, hakket rød chili og litt søt chilisaus setter en ekstra spiss på smaken. Sendt inn av: Morten Tangerås Ingredienser.


OK, den blir vel strengt tatt kokt. Men har du dårlig ti fungerer dette. Du får ikke et sprøtt og godt skinn, men smaken er slett ikke ille. Legg poteten i en ildfast-form eller på en tallerken som tåler litt varme.


Sett mikrobølgeovnen på minutter. Har du lyst på en liten kveldsrett nå som sommerkveldene er lyse? Denne bakte søtpoteten er et nydelig valg.


Med avokadokrem og litt tomatsalat blir dette en smaksrik rett servert sammen med litt spekeskinke eller som tilbehør til kjøtt eller fisk fra grillen. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Alle må vel ha en første gang de gjør noe, og koking av poteter er ikke noe unntak.


Nå er det mange fakta om poteter, mange typer og tilberedninger, men koking er vel det mest vanlige. Bakte poteter kan serveres med en grønn salat til og ellers kjøtt og sildevarianter. Flere oppskrifter med bakte poteter.


Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Hvordan lage bakt potet i mikro ? Med denne posten kan du bake eller koke potet i mikrobølgeovn på 3-minutter. Slik fr du spr potetbter i ovn uten frityrkoke.


Koke potet i mikro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg