tirsdag 27. november 2018

Hvordan fortelle mannen at man er gravid

Har dere forslag til hva som kan være en morsom måte å fortelle att man er gravid på? Både å fortelle til mannen , og også til besteforeldrene, og andre? Vil gjerne ha mange kreative forslag!


Hvordan fortelle kjæresten at man er gravid ? Når og hvordan fortelle på jobb at man er gravid?

Når man har verdens største nyhet å fortelle , er det ikke rart om en vil gjøre det på en spesiell måte! Her er eksempler på hvordan gravide fortalte om den vesle spiren i magen. Overrasket både mannen og foreldrene.


Veronika Døli elsker å overraske, og da hun var gravid med barn nummer to ønsket hun å fortelle det til mannen sin på en morsom måte. Den dagen jeg fant ut at jeg var gravid igjen, ville jeg overrumple mannen min ved å fortelle nyheten når han kom hjem fra jobb. Det er veldig individuelt når gravide føler de har lyst til å fortelle den gode nyheten, men mange venter til uke 12.


Det er fordi abortrisikoen er størst fram til uke 1 forteller privatpraktiserende jordmor Ingeborg Lagergren.

I sommer kommer vi til å fortelle familie og sikkert noen venner at vi venter barn. Men hvordan forteller man det? Tenker ikke på å gjøre noe gøy ut av det. Men synes det er litt klein å skryte med vi venter baby. Det er jo egentlig ikke så veldig spennende for andre en foreldrene og besteforeldr.


Når skal man fortelle om graviditeten og hvordan forteller man at man er gravid ? Har dere akkurat funnet ut at dere er gravide og skal ha barn vill dere helt sikkert fortelle om graviditeten for hele verden. Kanskje så bør dere vente litt med å fortelle om graviditeten og det ventende barnet med tanke på risikoen for en tidlig spontanabort. Hvem forteller man det til først at man er. Gratulerer, dere skal bli besteforeldre, den lille er ventet i (mnd). Mannen ville bare si det rett ut til sine.


Skjul at jeg er logget inn. Ulempe: Dersom mannen din ikke er av den veldig opptatt av stil, må du passe på at han ikke tar på seg gulpekluten rundt halsen og bruker den som skjerf på en forretningslunsj. Les mer: Du vet du er gravid når… Gravid – og avslørt!


Selg kjærestens elegante sportsbil, og si at det er storken som er ansvarlig.

Her kan du snakke med blant annet helsesøster som kan hjelpe deg. Det har aldri vært lettere å møte mennesker. Du vil snart oppdage at mange andre i ditt område leter etter den som er spesiell akkurat som du er. Caroline Steinsdottir (29) er uker gravid , men det er først de siste ukene at folk rundt henne har fått vite det.


Jeg fant ut at jeg var gravid i uke så vi gikk og holdt på det en stund ja. Det var vanskelig å ikke fortelle det, for jeg var jo kjempeglad. Hvis jeg blir gravid , er jeg nødt til å fortelle barnefar?


Tror jeg er gravid. Hva skal jeg gjøre, og hvordan fortelle foreldrene min? Jeg er gravid og alene, må barnefar betale barnebidrag? Venninnen min på er gravid , hvordan fortelle det hjemme?


Voldtatt av søskenbarnet. En graviditet er som regel en gledelig begivenhet, og for de fleste er det et stort problem å ikke rope den gode nyheten ut til omverdenen. Men noen ganger kan det være vanskelig å si noe også. Vi har ikke fortalt noe enda, men jeg har lyst at det skal være litt spesielt da.


Ikke bare si, hei, jeg er gravid. Gruer meg litt til å fortelle det og, ikke vet jeg hvorfor. Vet de blir glade, mamma har vært mis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg