tirsdag 27. november 2018

Strikkeoppskrift vest

Cellbes elsker alle fasonger. Vest - Alltid mange varianter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på votter og vanter til voksne og barn.


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren.

Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look. Velkommen til DROPS Design! Her er noen strikkeoppskrifter på vester for deg som ønsker å lage dette.


Oppskrifter både til voksne og barn. Alle oppskrifter er gratis. I denne bloggen har jeg samlet lenker til oppskrifter innen kategoriene nedenfor. De aller fleste er gratis.

Med strikkeoppskrifter til cardigans, jakker og boleroer kommer du enkelt i gang med ditt neste strikkeprosjekt - Handle på Ritohobby. Garnmengde: år(1) år(1) år(1) år(1) år(2) år(2) Er fargen utgått, settes fargen automatisk til hvit. Under størrelsesguide ser du garnmengde og originalfarge på modellen. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift ? Her kan du gratis laste ned så mange du ønsker både hekle og strikkeoppskrifter til dame, barn, herre og interiør.


Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder. En mer anvendelig vest skal du lete lenge etter. Denne strikker du virkelig på 1-2- og den kan brukes vinter som sommer, i år etter år. Du strikker i rille-strikk og glattstrikk fram og tilbake opp til ermene.


De fleste er gratis. Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. En enkel vest i ribbestrikk til barn og dame.


Til deg-kolleksjonen består også av tubehals, lue, leggingser og håndleddsvarmere. For at du skal kunne bruke opp restegarn er det lagt opp til at du kan bruke våre tynne garntyper om hverandre i samme plagg. SONJA VEST STRIKKEOPPSKRIFT.


Klassisk lang vest.

Lett å strikke- fantastisk å ha på! Passer perfekt til å bruke over kjoler, tynn gensere og jakker for å holde varmen. One size , passer størrelse S-L (romslig i størrelsen). Mønsteret inneholder tips om hvordan du kan justere størrelsen. Denne vesten er noe av det første vi strikka.


Vi har justert designet og garnvalget og gjort det til et stilsikkert plagg til mellomsesongene. Pickles Cozy var et naturlig valg for vesten. Det er nemlig lett og egner seg derfor i lange plagg uten det mister formen. Julia vest strikkeoppskrift.


Strikkevest til dame- Perfekt til skjørt og jeans. Fin og kort passform. Enkel strikkeoppskrift dame. Mayflower Børnevest med Struktur er en fin vest , som er strikket med fine strukturmønstre.


Vesten er strikket i Mayflower Easy Care. Justus by DROPS Design er en fin børne- vest , som er strikket i Drops Alpaca. Dette strikkeopskrift indholder Drops Flora. S - M - L - XL - XXL - XXXL. Innstilling for informasjonskapsler.


Nettstedet spør om du godtar informasjonskapsler for at nettsiden skal lastes og fungere raskere, samt informasjonskapsler til bruk mtp sosiale medier og annonsering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg