mandag 19. november 2018

Gravid med kondom

Rask og trygg leveranse. Stort utvalg av populœre luksusmerker hos Luxplus. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Nå kan du bestille produkt fra Vitusapotek på nett.


Gravid med kondom

Er det noen som har blitt gravid , til tross for bruk av kondom ? I så fall, sprakk den? I januar begynte jeg på noen medisiner som gjorde at jeg måtte kutte p-pillene. Sex uten kondom , han kom ikke inni meg, men kan jeg være gravid ? Bruker kondom og har fått mensen som normalt. Er det mulig å bli gravid hvis man går på p-piller og har sex uten kondom ? Gravid med p-stav og kondom ? Han brukte ikke kondom , kan jeg bli gravid. Ser fler som har skrevet det, den siste tiden.


At de har blitt gravid etter mannen har brukt kondom. Det er merkelig siden det er VELDIG, VELDIG sjeldent man bli det. Tror de fleste som blir gravide på denne angivelige måten, stikker hull gjennom pakken. Anonymforum - Skravle.


Hvis dere hadde kondomet på under hele samleiet og den ikke falt av eller sprakk er sjansen for at du har blitt gravid veldig liten. Kan jeg bli gravid om vi har samleie uten kondom ? Da ville det blitt tomt her, gitt. Kan hun ha blitt gravid med kondom ? Vi brukte ikke kondom fordi han sprutet ikke inni meg, kan jeg bli gravid ? Går på p-piller, og brukte kondom , kan jeg være gravid ? Sjansen for å bli gravid med kondom ? Eneste måten å bli gravid på med kondom er at den sprekker. Jeg går på p-piller.


Tror nok bare mensen er blitt uregelmessig ja. Det er slik at har du brukt kondomet riktig så skal det være trykt. Så bra at du beskyttet deg mot uplanlagt graviditet ved å bruke kondom.


Gravid med kondom

Har gått snart to uker og følt meg gravid. Har tenkt at det er jo ikke mulig ( kondom ), men symptomene blir bare sterkere og sterker. Sånn håpløst trøtt, kvalme, plutselig fått masse kviser, siste døgn stikkninger i ve. Skjønner litt at du vil vente med å teste siden du er borte og alt.


Tenk bare litt på hva du spiser og drikker i tilfelle du er gravid. Eller test med en gang. Ja, det går an å bli gravid selv med kondom brukt 1 korrekt.


Det er bare sikkert eller noe slikt, så det er en sjanse for å bli gravid selv med korrekt bruk av kondom. Så bra at både du og kjæresten din tar ansvar og bruker kondom for å ikke bli uplanlagt gravid. Det er ingen regel som sier du må ha barn og si sannheten her inne.


Kondom er jo 1 sikkert prevansjonsmiddel da både mot graviditet og kjønnssykdommer. I fare for kjønnssykdommer brukte vi kondom. Var det en gammel kondom ? Men kondomen sprakk og en stund etterpå viste det seg at jeg var gravid.


Gravid med kondom

Dobbel prevensjon og ett samleie! Tror jeg skal begynne å s. Hva er oddsen for det? Tallin Finner sikkert noe i den artikkelen. Hvor stor er sjansen for å bli gravid dersom kondomen ikke virker?


Fin by å feste i samt finne noen rolige gatebarer for å nyte en drink eller 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg