torsdag 1. november 2018

Sjokoladekake glasur enkel

Enkel sjokoladekake i langpanne 6. Er det ikke merkelig at man innimellom selv som voksen får intenst lyst på en langpannesjokoladekake med glasur og. Alle liker en saftig, god og hjemmelaget sjokoladekake med glasur. Denne enkle oppskriften gir deg en brownie-lignende kake.


Sjokoladekake glasur enkel

Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter.


Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Strykes på kaken når den er avkjølt. I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er hemmeligheten for å få et godt resultat.


I travle dager kan det være lett å ty til poseprodukter, men med en god oppskrift på en enkel sjokoladelangpanne er det vel så enkelt å lage en kake fra bunnen av. Kaken rekker til mange og elskes av både store og små. En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhån da blir den bare enda mer saftig.


Hell den over en bolle med sjokolade og rør til du får en glatt glasur. Kokkens tips Ved å tilsette litt honning eller sukker blir glasuren enda blankere. Sett avkjølt kaken du skal glasere på en rist og et bakepapir under. Ikke noe vanskelig å lage, ingen krav om å fordele glasur mellom lag eller sidene på kaken.


Sjokoladekake glasur enkel

Perfekt til en aldri så liten feiring. Eller som dessert til en liten middagsselskap (gjerne med is da). Eller å ta med på jobb og dele med gode kollegaer. Du finner sikkert en anledning.


To gode varianter av topping til sjokoladekake. Dette er et innsendt mattips fra LineG. Glasur til sjokoladekake. Med kakao og melis.


Sjokoladekake glasur enkel

Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste. Denne varianten er så saftig at den vil umiddelbart bli en favoritt til både store og små anledninger. Stroh-rom eller konditor-rom. Dette vil gi en mer profesjonell smak på glasuren. Pynt etter ønske (strøssel, nonstop etc).


Pisk egg og sukker til eggedosis. Ha i melken før du blander inn det tørre. Ha i smeltet margarin og rør godt. Stekes i langpanne på nederste rille på 2grader i ca.


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Hjemmelaget sjokoladekake med verdens beste glasur. Denne kakeoppskriften er hentet fra Den er hentet fra bakeboka Joy of Vegan Baking av min gode venninne Colleen Patrick-Goudreau. Den ultimate sjokoladekaken i langpanne.


Saftig, enkel å lage og helt uslåelig på smak. Ingen grunn til å ty til posekaker når denne kan lages så lett. Ingen smelting, kun en bolle, ingen maskiner nødvendig, og en like enkel og god glasur. Denne kaken er den første oppskriften som publiseres i forbindelse med et nytt samarbeid med Melange.


Ekstra festfin med blank glasur. Sjokoladeglasert, myk sjokoladekake er familiens favoritt. Oppskriften en tilpasset én stor langpanne, men kan også gjerne lages i to små, eller som cupcakes. Oppskrift på klassisk sjokoladekake i langpanne, perfekt til barnebursdag.


Sjokoladekake glasur enkel

Se video for steg-for-steg hjelp til perfekt kake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg