tirsdag 20. november 2018

Blødninger under graviditet

Blødninger under graviditet

Rundt en av fire av alle gravide opplever blødning i de første ukene av. Når morkaken ligger på eller ved mormunnen, øker også risikoen for blødninger. Men fordi blødningene kan bli store, skal de alltid tas på alvor. Under graviditet , blodtilførselen til livmoren øker, noe som gjør den mer følsom og utsatt for blødninger.


Blødninger under graviditet

Du kan oppleve spotting på grunn av en irritert livmorhalsen etter en celleprøve, en intern vaginal eksamen eller etter samleie. Selv om du har passert uke 1 kan lettblødende slimhinner forekomme hele veien i svangerskapet. Hun legger til at man også ellers skal ha lav terskel for å gå til lege dersom man får blødninger under svangerskapet. Det er viktig å finne ut hva det skyldes, og hva legen eventuelt kan gjøre med det. Lett blødelig livmorhals.


Noen ganger skjer det likevel ting man ikke kan gjøre noe med. Man kan også ha blødninger som er helt uskyldige. Sex eller at man har tørket seg etter toalettbesøk kan være nok til å forårsake slike blødninger. Sammen med øket utflod kan det se mer ut enn det i virkeligheten er.


Skjemaet legger ved informasjon om din datamaskin. Dette er kun teknisk informasjon med tanke på support, og kan ikke spores tilbake til deg som person. Søg læge, hvis du begynder at bløde under din graviditet. Specielt sidst i graviditeten kan det være et alvorligt tegn. Læs om blødning under graviditeten.


Er gravid for første gang, og er veldig glad for det! Er uker (og dager.) på vei, og har nettopp oppdaget dette forumet. Veldig ok å lese om andres erfaringer. Det jeg lurer litt på er hvor vanlig det er å blø litt under svangerskapet. Kan det være spontanabort når man blør litt en dag.


Blødninger under graviditet

Oppblåst mage under den første delen av svangerskapet har sammenheng med økt blodgjennomstrømning i skjeden og livmoren. Dette skjer for å gi fosteret optimale forhol men også for at vevet i skjeden skal bygge seg opp slik at det blir tilstrekkelig elastisk til fødselen. Det er ikke meningen, at du skal bløde mens du er gravid. Derfor oplever du blødninger under graviditeten. Der er mange kvinder, som oplever blødninger på et eller andet tidspunkt i graviditeten.


Hvor stor er sjansen for at man blør i flere dager i strekk under en graviditet ? Jeg lurer fordi jeg innimellom tenker at jeg kan være mnd lenger på vei enn jeg er, men har jo hatt blødninger over flere dager som jeg har oppfatta som mensen. Festeblødninger er vel kun små blødninger ? Blødninger er vanligere enn du tror. Blödning under graviditet. Det är vanligt att få en blödning ur slidan, särskilt under första halvan av graviditeten. En blödning kan vara ett tecken på missfall, men ofta beror blödningen på något annat.


Här kan du läsa mer om olika orsaker. Du får också vägledning när du bör söka vård och inte. ER gravid for første gang, og er veldig glad for det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg