torsdag 15. november 2018

Frikorttelefon

Frikorttelefon en - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Tidsskrift for Norsk Psykologforening - Frikort avhenger av effektive.


Kontakt med HELFO Privatperson, Har du behov for hjelp til bruk av selvbetjeningslsningene, finne frem i helsevesenet, sprsml om innhold p, frikort, fastlegebytte. NAV Solund held til i Solund Næringsbygg på Hardbakke. Fakturaadresse for helseaktører. Nav Kontroll øst: Nedenfor finner du informasjon om Nav Kontroll øst, inkludert postadresse, besøksadresse, kart, telefonnummer, epostadresse og hjemmeside (hvor tilgjengelig). Dersom en bruker har mistet sitt frikort, kan vedkommende henvende seg til HELFOs frikorttelefon.


HELFO kan i så fall kontrollere at det er utstedt frikort til vedkommende og utstede et duplikat av frikort til bruker. Fra da av blir alle egenandeler som gjelder egenandelstak registrert automatisk, også egenandeler fra pasientreiser med rekvisisjon. Informasjon fra Helsedirektoratet om endringer i automatisk frikortorning: 1. Kvitteringskort for egenandeler vil derfor ikke lenger benyttes. Rundskriv § 5-- Egenandelstak 1. Helseøkonomiforvaltningen (HELFO) har en egen telefontjeneste og nettside for å besvare spørsmål om frikort og egenandeler.


Utarbeidet av Helsedirektoratet og HELFO 1. Dette rundskrivet gjelder for helsetjenester som er mottatt før 1. Les mer om frikort for helsetjenester p Helfo sine nettsider. Har mistet sitt frikort, kan vedkommende henvende seg til HELFO s frikorttelefon. Også Anne Thomassen oppfordrer folk til å sjekke hvor mye de betaler i egenandeler ved å ringe Helfos frikorttelefon. Samtidig understreker hun at de har fått veldig mange positive tilbakemeldinger, og at den automatiske ordningen gjør det lettere for de aller fleste å få frikort.


HelFo har opprettet en egen telefontjeneste i tillegg til nettsiden og annet informasjonsmateriell for å hjelpe de som har spørsmål om den nye ordningen. Her kan du lese Samfunn for alle nr. Medlemsblad for Foreningen for kroniske smertepasienter (FKS). Inntil videre skal egenandeler føres på kvitteringskortet for egenandeler som tidligere. Vi ber alle pasienter bruke kvitteringskortet som før og ta vare på kvitteringer for egenkontroll, sier Bergland i Helsedirektoratet.


Ny frikorttelefon og nytt nettsted Det er HELFO som nå sender ut frikort. Taket for eigendel er per 1. Ved spørsmål i forbindelse med frikort: ring HELFO sin frikorttelefon Legemiddel, medisinsk utstyr og næringstilskot Legemiddel Pasientar med behov for lindrande behandling i livets sluttfase får dekka sine medisinar på blå resept utan eigendel (sjå over).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg