søndag 18. november 2018

Koldtbord ideer

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Enkelt kan det også være. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord.


Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.

Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord. Da blir ikke de store anledningene så slitsomme å stelle i stand til som de. For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter. På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her.


Det finnes selvsagt enkelte som har klare ideer om hva et tradisjonelt norsk koldtbord skal bestå av. Gravet laks, roastbiff, svinestek, kyllinglår, eggerøre, potetsalat og waldorfsalat er klassiske gjengangere. Vi har vel alle prøvd kombinasjonene laks-eggerøre, skinkeste og surkål og reker-majones og så videre.


Hva folk setter på koldtbordet på 17.

Og fra familie til familie. Vi er inne i selve høytiden for koldtbord. Vi spurte matansvarlig for Klikk mat Christopher Sjuve om hva som var det viktigste når du skal planlegge koldtbordet. Selv om det frister å ha med litt av alt, er ofte det enkle det beste. Ikke gjør det for vanskelig for deg selv.


Se for deg hvor mye du selv klarer å spise som gjest. En hyggelig dame bak ferskvaredisken på Ica Maxi var kjempehjelpsom med hvor mye vi skulle beregne i innkjøp. Og hun tok opp bestilling slik at de pakket alt ferskt og klart til den dagen og tidspunkt vi ønsket! Jeg var nettopp i et 30årslag og vi fikk da servert et litt annerledes koldtbord. Det var så godt og falt i smak til alle gjestene.


Ettersom jeg snart fyller selv, kunne jeg tenkt meg å lage et lignende koldtbord , men ønsker kanskje litt flere alternativer. Bryllup - Kvinneguiden. Det er her dere her på KG kommer i. Trenger litt inspirasjon til koldtbordet ! Og vertskapet kan slappe bedre av med gjestene, fordi det meste er gjort på forhånd.


Fordelen med et koldtbord er at gjestene selv kan plukke det de liker å spise, men det krever en del planlegging og forberedelser.

For å slippe unna stress og kaos, er det derfor lurt å begynne å planlegge tidlig og velge retter og kaker som kan forberedes dagen før. Våre koldtbord er svært populære hos våre kunder. Den enkle serveringsformen passer perfekt for alle som ønsker å klargjøre alt på forhånd. Her følger noen av våre oppsett, det er selvfølgelig mulig å endre etter sitt eget ønske.


Prisene under er pr. Minimum personer. Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger.


Vårt koldtbord -tapasbord er for eksempel et veldig populært alternativ. Hvis du heller vil komponere ditt eget koldtbord , kan du velge retter fra vår innbydende og store selvplukkmeny. Der vil du finne noe for enhver smak! Vi anbefaler at man velger til retter på ett koldtbord og at man bestiller til samtlige gjester. Tom står bak siden Mat-Prat og viser deg her hvordan du enkelt lager stilige skip av folie som kan fylle store mengder mat til festbordet.


Både stilig å se på og veldig praktisk til den store festen. Ansjos er som skapt for kveldssnacken. Her får du oppskriften på en rett som alle rundt bordet vil.


Alt blir servert på fat, og kan settes direkte på bufféen. Kyllinglår (kalde) antall. Så vidt jeg vet ble det servert koldtbord i dåpen min.


Hun mener hemmeligheten bak et vellykket koldtbord ligger i planleggingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg