torsdag 27. april 2017

Franske guttenavn

Finn franske guttenavn hvis du ser nå. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen. Kjente guttenavn med fransk tvist.


Sebastian er et populært navn både i Norge og USA. Den franske varianten Bastien er kortere og enklere. Jules er kanskje den nye formen for julian som er et navn som allerede er mye i bruk i Norge. Franske navn er vakker, og konnoterer mange fantastiske kvaliteter.


Enten du velger et navn å bruke i timene fransk eller et navn på en baby, er dette bare en kort eksempel på franske navn, en liten smakebit av den vakre overflod av navnene som er tilgjengelige i det franske språket. Dette er en liste over populære navn. Etternavnet FRANKRIKE er indeksert på Geneanet. Sjekk ut dets popularitet og finn dine forfedre. Vi bryr oss om ditt personvern.


KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Her er et utvalg av guttenavn som er brukt av eller færre i Norge. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


Kryssordhjelp - Guttenavn , navn, mannsnavn og mye mer for å løse kryssord Norges største kryssordhjelper-app med millioner av ord. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. Befolkningstallene er fremskreven til 1. Tallene representerer innebyggerne i byene, ikke byregionen. Da jeg lagde listene, så jeg på hvordan trendene har vært for navn de siste årene. Navn som er i rask vekst har fått litt bedre eller mye bedre plasseringer alt etter hvor stor farten oppover har vært, i antall fødte med navnene.


Franske guttenavn

Ja, hvilke franske jentenavn er i bruk i norge, evt. Det sier Jørgen Ouren, navnestatistiker i Statistisk sentralbyrå. Navnestatistikk fra mange land. Lister over vanlige navn henta fra offisielle kilder.


Også lister med godkjente og avviste fornavn, navnelister fra uoffisielle kilder og lenker til telefonkataloger. En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære kattenavnene akkurat nå! Desentralisering av den offentlige næringsstøtten vil bli en viktig sak for SV.


Han er nevnt i Skriften og skal ha skrevet Lukas-evangeliet. Se alle synonymer til guttenavn. Få kryssordhjelp her. Høyt på listen over fremtidige guttenavn har han blant annet Alvin og Oliver.


Her finner du også topp ti lister av alt fra franske og tyske navn til bibelske og mytologiske navn. Men de vanligste var navn som kom med kristendommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg