torsdag 20. april 2017

Enkel festmiddag

Enkel forrett med laks og avokado. Skal det være litt høytidelig kan du sette tonen med denne forretten. Og ja, den er lett å lage. Ceviche med hvit fisk og vannmelon.


TRE ENKLE OG GODE RETTER FRA MONICA CSANGO. Enten du vil piffe opp hverdagen med litt glamour eller skal ha gjester på festmiddag - her er tre oppskrifter på matsuksess. Foto: Marcel Lelienhof – Mormor lærte meg at gjestene skal få et glass straks de kommer inn døren.


Festmiddag till helgens stora bjudning eller en festlig middag för två? Hos oss hittar du goda recept i alla olika svårighetsgrader, som passar för det lite festligare tillfället. Denne enkle nyttårsmenyen er en meny med biff, avocado til forrett og riskrem til dessert. Oppskriftene er også næringsberegnet og det er satt en ca pris.


Les mer om denne saken. Kylling kan være like bra, og med noen enkle triks kan du heve den opp på festmatnivå. Surr den inn i deilig parmaskinke, med parmesan og fersk salvie, persille eller basilikum imellom. Dette er en rask pastarett som vi tror fort blir en favoritt rundt middagsbordet. Den tar ikke mer enn minutter å lage.


En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Server gjerne med nystekte hvitløksbrød ved siden av. Stressa ner och gör det enkelt. Här är sex smarta festmiddagar.


Enkel festmiddag

Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din! Meld deg på nyhetsbrevet her! Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre.


Sätt lite guldkant på din helgmiddag eller lyxa till festmiddagen! Oavsett om det är vardag, helg eller fest kan man enkelt laga något festligt. Här hittar du goda recept som är perfekta när du ska bjuda in vännerna, laga mat till svärföräldrarna eller arrangera en fin lördagsmiddag, såväl som nyårsmiddag – helt enkelt recept som passar till helg och fest. Det bjuds alldeles för lite på fest.


Och när det bjuds sådär sällan blir det märkvärdigt och lite småjobbigt när man väl ska till. Vi tänkte ändra på det. Hva gjør man når man skal ha besøk, og ikke har lyst til å bruke hele dagen på kjøkkenet? Da gjør man det enkelt.


Det går nemlig an å lage veldig god mat til et helt selskap uten altfor mye innsats. Både en god gryterett og helstekt fisk og kylling er perfekt festmat. Nyttårsaften er det siste av en lang rekke av festmåltider i julen.


Enkel festmiddag

Men selv matbloggerne liker å gjøre det enkelt for seg selv på nyttårsaften. Etter en lang romjulstid med julemat og timevis av kokkelering på kjøkkenet, er nyttårsaften dagen for å lage et enklere festmåltid. Her brukes Pulled Oumph! BBQ-saus i enkel hverdagsmiddag.


Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på. Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus. Denne desserten er enkel å lage og består av få, lett tilgjengelig ingredienser.


Enkel festmiddag

Eventuelt litt rips, solbær eller rabarbra. På bloggen skriver hun hovedsakelig om enkel , rustikk og sunn hverdagsmat som skal kunne lages på cirka en halvtime. Hva er din ultimate hverdagsmiddag som du aldri bli lei av? Det må bli spagetti bolognese med tunfisk. Det er den eneste retten vi har fast på ukemenyen, så denne lager vi hver eneste uke.


For å gjøre det enklere å spise mer grønnsaker har vi utviklet en fyldig tomatsaus med masse grønnsaker i. Da blir pastamåltidet straks sunt og godt for hele familien, også gir jo grønnsakene mye smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg