fredag 7. april 2017

Klør i skjeden

Unngå å klore selv om det klør. Ta en pause fra sykling eller ridning. Vær forsiktig ved bruk av tampong og skift bind ofte. Bruk løstsittende undertøy og klær. Hold området kjølig, særlig om natten.


Har du alvorlig kløe kan bruk av allergitabletter eller andre typer beroligende medikamenter dempe kløen. Typisk gir dette kløe og irritasjon, og gir en tykk, hvitlig klumpete utflo i kontrast til utflodskarakteren ved bakteriell vaginose. Tilstanden kan ofte gå over av seg selv, men behandles vanligvis med soppdrepende tabletter som settes inn i skjeden.


Dette kjøpes resptfritt på apotek. Ved for hyppig vask nedentil, samt bruk av sterke såper, vil normalfloraen i underlivet påvirkes negativt. Bakterien Lactobacillus er en del av det naturlige miljøet i underlivet, og vil kunne vaskes bort ved bruk av feil produkter nedentil. Oppsøk lege Dersom du opplever du at det klør i skjeden er det alltid en god ide å gå til legen da det kan være et symptom på flere underliggende sykdommer.


I tillegg er det også verdt å få en kur som enkelt blir kvitt kløen. Kilder: lommelegen. Hei, jeg er en jente på og en gang i blant så klør det inni skjeden min og på innsiden av kjønnsleppene. Jeg vet ikke hvorfor dette skjer og det er jeg nysgjerrig på.


Noen ganger varer kløe lenge og er intens. Når man gnir eller klør området, blir kløen verre, og. Denne syklusen kan være vanskelig å sette en stopp for, men hvis man fortsetter å klø seg kan det skade huden og forårsake infeksjoner. LES OGSÅ: Kløe rundt endetarmen er svært vanlig.


Hadde ubeskyttet sex, det klør og svir i underlivet. Jeg klør og svir i underlivet, det er også ganske rødt og veldig tørt. Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse.


I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. Soppinfeksjoner starter i skjeden , og utvendig behandling med krem alene vil derfor ikke være nok. Vagitorien føres inn i skjeden om kvelden, og kremen smøres rundt skjedeåpningen 2-ganger daglig i 1-uker. Noe så voldsomt også. Brochmann Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører man de heldige utvalgte.


Hvorfor klør jeg i skjeden ? De fleste kvinner har prøvd hvordan det er å ha kløe i skjeden på et eller annet tidspunkt. Altså ikke i nærheten av skjeden. Har heller ikke utflod som lukter.


Har tidligere hatt sopp, og da hadde jeg utflod som luktet. Siden det ikke er symptomer fra skjeden , kan jeg prøve med bare krem? Når bør jeg gå til lege dersom jeg mistenker betennelse i skjeden ? Har du fått unormalt mye utflo og spesielt hvis det lukter vondt, svir eller klør , bør du gå til lege slik at du kan få effektiv hjelp. Kan jeg ha samleie selv om jeg har betennelse i skjeden ? SVAR: HeiDu skriver ikke noe om du har forandret konsistensen på utfloden. For din egen skyl ja.


Det kan være at du har en sopp infeksjon. Hvis det er det kan det behandles med. En undersøkelse utført av nettmagasinet Klikk. Det er ikke uvanlig at jenter kan få det. Ubalanse i underlivet.


Tråder av ull eller bomull fra undertøyet kan også trenge seg inn i skjeden og føre til irritasjon. Er helt sikker på at jeg har fått sopp i underlivet siden de klør å jeg har fått hvitt belegg inne i skjelden. Har ikke sovet på døgn pga kløe. Jenta skrev: Kan jeg som er år å ikke har fått mensen få sopp?


Det både klør å svir der nede. At man er tørr og sår i skjeden er en vanlig tilstand som kvinner i alle aldre kan oppleve. Noen av de vanligste årsakene er nedsatt østrogennivå, enkelte medikamenter, Sjøgrens syndrom, bakterieinfeksjon i skjeden eller kronisk soppinfeksjon.


Og enda ny undersøkelse for å se i livmora ol. Hun putta inn en slags dildo inn i skjeden og pressa skjeden utover og tok prøver. Og sist gu så henviste hun meg videre til gynekologavdelinga på sykehuset. Gynekologen mente jeg har kronisk soppinfeksjon og at det bare var galt på kjønnsleppene siden de klør.


Klør i skjeden

Men fant ingenting galt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg